PREMIER LEAGUE

"Μάχη" των Γιουνάιτεντ-Σίτι για Νεϊμάρ

Barcelona's Neymar gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Sunday Express", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νεϊμάρ. Στο "κόλπο" κι η συμπολίτισσα Σίτι.

Το μέλλον του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα μοιάζει αβέβαιο, αφού το τελευταίο διάστημα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φαίνεται πως "ψάχνεται" για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 24χρονος επιθετικός δεν επιθυμεί να παραμείνει στην σκιά του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Σουαρές, επιδιώκοντας μία μεταγραφή στην Premier League.

Αυτό αποκαλύπτει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Sunday Express", με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμη να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα, καθώς προτίθεται να προσφέρει 100.000.000 ευρώ στους "μπλαουγκράνα" για χάρη του.

Καθοριστικό ρόλο στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να παίξει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές το θαυμασμό του για τον Βραζιλιάνο. Απ' την στιγμή που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι, ο Νεϊμάρ πληροί τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει τον επόμενο μεγάλο σταρ των "Κόκκινων Διαβόλων".

Παρ' όλα αυτά, η Γιουνάιτεντ δεν τρέχει μόνη της, αφού κι η συμπολίτισσα Σίτι δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια σε περίπτωση που ο Νεϊμάρ αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο παράγοντας "Πεπ Γκουαρδιόλα", τον οποίο ο Νεϊμάρ έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, ίσως αλλάξει τα δεδομένα σε ένα ενδεχόμενο deal.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

"Μάχη" των Γιουνάιτεντ-Σίτι για Νεϊμάρ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ