PREMIER LEAGUE

Φεύγει από τη Λέστερ ο Μαχρέζ

Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match Leicester City against Watford at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday May 6, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match Leicester City against Watford at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday May 6, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της Λέστερ ότι ζήτησε μεταγραφή από τον σύλλογο που οδήγησε στην κορυφή της Premier League το 2016.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ έστειλε μήνυμα αποχώρησης στη διοίκηση της Λέστερ, όπως αποκαλύπτει με ανακοίνωσή του προς τον κόσμο των "αλεπούδων". Ο εκ των κορυφαίων παικτών της πορείας προς το πρωτάθλημα του 2016 και MVP της Premier League ισχυρίστηκε ότι πλέον "αισθάνομαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω".

Ο 26χρονος εξτρέμ βρέθηκε μία "ανάσα" από την Άρσεναλ το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο η οικογενειακή ατμόσφαιρα στις "αλεπούδες" μετά από την κατάκτηση του ιστορικού πρωταθλήματος τον κράτησε στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ".

Μετά από μία κακή φετινή χρονιά, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό, όμως, και μετά από την απόλυση του Κλάουντιο Ρανιέρι και την αλλαγή δεδομένων στην ομάδα, ο διεθνής Αλγερινός αποφάσισε να αποχωρήσει.

"Από απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό που τρέφω για τη Λέστερ, ήθελα να είμαι απολύτως ειλικρινής και ξεκάθαρος. Ενημέρωσα τον σύλλογο ότι αισθάνομαι πώς είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να προχωρήσω".

"Είχα τις τέσσερις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου στη Λέστερ και αγάπησα κάθε στιγμή. Αισθάνομαι κολοσσιαία περηφάνια που ήμουν μέρος σε ό,τι καταφέραμε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στον σύλλογο, που κλιμακώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

"Η σχέση που μοιράζομαι με τον σύλλογο και τους εκπληκτικούς φιλάθλους μας είναι κάτι που θα κρατώ σαν θησαυρό για πάντα και εύχομαι πραγματικά ότι θα καταλάβουν και θα σεβαστούν την απόφασή μου", έγραψε ο Μαχρέζ.

Όσο για την επόμενη μέρα, οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του είναι οι Άρσεναλ, Τότεναμ, Μαρσέιγ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, με τις δύο τελευταίες όμως να τον βλέπουν ως εναλλακτική λύση για τα άκρα της επίθεσής τους.

Photo credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ