PREMIER LEAGUE

Επίθεση Ουγιόα σε Ρανιέρι και Λέστερ

Επίθεση Ουγιόα σε Ρανιέρι και Λέστερ
© EMPICS SPORT

Ο Λεονάρντο Ουγιόα επιτέθηκε στον Κλάουντιο Ρανιέρι και στη Λέστερ, παρά το πρωτάθλημα που πανηγύρισαν μαζί προ μηνών.

Ο Λεονάρντο Ουγιόα φτάνει στα άκρα την υπόθεση της μεταγραφής του από τη Λέστερ, ανακοινώνοντας ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τους πρωταθλητές Αγγλίας και αφήνοντας "αιχμές" για τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει βρει θέση στη βασική ενδεκάδα των "αλεπούδων" στα 2,5 χρόνια που βρίσκεται στο "Κινγκ Πάουερ" και προ ημερών ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός εμφανιζόταν από τα ΜΜΕ διατεθειμένος να μεταπείσει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε.

Το Σάββατο, ο 30χρονος φορ ευχαρίστησε τους φίλους της Λέστερ με tweet του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έκλεισε ο κύκλος του, ωστόσο τη Δευτέρα εμφανίστηκε ακόμα πιο επιθετικός.

"Με κάθε σεβασμό στους φιλάθλους της Λέστερ, αισθάνομαι προδομένος από τον Ρανιέρι και ξεκρέμαστος από τον σύλλογο. Δεν θα ξαναπαίξω γι' αυτούς ξανά", έγραψε ο Ουγιόα.

Προ ημερών, ο ατζέντης του Ουγιόα είχε εκφραστεί με σκληρά λόγια για τον Ρανιέρι. 'Έχω βαρεθεί τα ψέματα του Ρανιέρι. Στην καλοκαιρινή προετοιμασία στις ΗΠΑ είχε υποσχεθεί ότι δεν θα προστεθεί κι άλλος επιθετικός στο ρόστερ, αλλά τελικά η Λέστερ απέκτησε τον Σλιμανί. Επίσης, υποσχέθηκε ότι ο πελάτης μου θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Για όλα τα παραπάνω ο Ουγιόα έκανε αίτηση για μεταγραφή".

"Μπορεί να δήλωσε ότι ο παίκτης θα μείνει στη Λέστερ, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο Ρανιέρι καταστρέφει την καριέρα του Ουγιόα, αναγκάζοντάς τον να μείνει στην ομάδα. Τον έχει ξεκινήσει βασικό μόλις σε ένα παιχνίδι".

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετρά μόλις 12 συμμετοχές, αλλά μόλις 240 λεπτά. Πλέον, αποτελεί την πέμπτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης, καθώς βρίσκεται πίσω απ' τους Τζέιμι Βάρντι, Ισλάμ Σλιμανί, Σίντζι Οκαζάκι και Αχμέντ Μούσα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ