PREMIER LEAGUE

Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση Λέστερ - Ουγιόα

Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση Λέστερ - Ουγιόα
© BPI / PAUL GREENWOOD

Την επιθυμία του να αποχωρήσει απ' τη Λέστερ εξέφρασε ο Λεονάρντο Ουγιόα, μέσω του μάνατζερ του, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν θα ανεχτεί άλλο τα ψέματα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει απ' τη Λέστερ έχει εκφράσει ο Λεονάρντο Ουγιόα, αλλά για την ώρα ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν δείχνει να είναι θετικός στη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς επιθυμεί την παρουσία του Αργεντινού στην ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει αίτηση, ώστε να αποχωρήσει άμεσα απ' τους πρωταθλητές Αγγλίας (σ.σ. το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2018), μιας και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος απ' τα λεπτά συμμετοχής που του δίνει ο Ιταλός τεχνικός.

Άξιο αναφοράς είναι ότι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2016/17) μετρά μόλις 12 συμμετοχές (σ.σ. 240 λεπτά). Αριθμός που απέχει κατά πολύ απ' τις 29 περσινές του παρουσίες. Πλέον, ο 30χρονος επιθετικός αποτελεί την πέμπτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης, καθώς βρίσκεται πίσω απ' τους Τζέιμι Βάρντι, Ισλάμ Σλιμανί, Σίντζι Οκαζάκι και Αχμέτ Μούσα.

Επιπλέον, παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί έκανε κι ο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν θα ανεχτεί άλλο τα ψέματα του Ρανιέρι και της διοίκησης.

'Έχω βαρεθεί τα ψέματα του Ρανιέρι. Στην καλοκαιρινή προετοιμασία στις ΗΠΑ είχε υποσχεθεί ότι δεν θα προστεθεί κι άλλος επιθετικός στο ρόστερ, αλλά τελικά η Λέστερ απέκτησε τον Σλιμανί. Επίσης, υποσχέθηκε ότι ο πελάτης μου θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Για όλα τα παραπάνω ο Ουγιόα έκανε αίτηση για μεταγραφή".

Μπορεί να δήλωσε ότι ο παίκτης θα μείνει στη Λέστερ, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο Ρανιέρι καταστρέφει την καριέρα του Ουγιόα, αναγκάζοντάς τον να μείνει στην ομάδα. Τον έχει ξεκινήσει βασικό μόλις σε ένα παιχνίδι".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ