ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκαλίτσιος:"Θα μείνει στην ιστορία"

Γκαλίτσιος:"Θα μείνει στην ιστορία"

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Βελγίου με τη Λόκερεν, μίλησε αποκλειστικά στo Sport24.gr για την μεγάλη διάκριση που πανηγύρισε στο εξωτερικό, ενώ δεν ξέχασε τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του, όταν πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Βέλγιο.

Στο “Ρουά Μποντουέν” των Βρυξελλών ο Γιώργος Γκαλίτσιος γεύθηκε το νέκταρ της κατάκτησης του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία της Λόκερεν!

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 3,5 μήνες παρουσίας στο Βέλγιο, οι φιλοδοξίες όχι μόνο δεν περιορίστηκαν στη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα του συλλόγου της ανατολικής Φλάνδρας αλλά όπως αποδείχθηκε, έφταναν ακόμη ψηλότερα.

Με το καλημέρα κέρδισε με τις εμφανίσεις του, την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Πέτερ Μαες. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού και της Λάρισας όντας ηγέτης στα μετόπισθεν της Λόκερεν αποτέλεσε τον παίκτη κλειδί στην κατάκτηση της κούπας.

Οι “Tricolores” μολονότι από το 19΄ αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπενζαμέν κατάφεραν να υπερισχύσουν της Κόρτραϊκ στον τελικό χάρη στο γκολ του Τυνήσιου, Χαμντί Χαρμπαουΐ, στο 77'.

Γκαλίτσιος:"Θα μείνει στην ιστορία"

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αμέσως μετά την λήξη πανηγύρισε με την ελληνική σημαία “ Είναι πολύ σημαντική αυτή η επιτυχία για την ομάδα και για όλη την πόλη. Είναι ο πρώτος τίτλος και θα μείνει στην ιστορία.

H στήριξη του κόσμου ήταν εκπληκτική, 17.000 φίλαθλοι ήταν κοντά μας” τόνιζει ο 25χρονος αμυντικός στο Sport24.gr.

Γκαλίτσιος:"Θα μείνει στην ιστορία"

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος πρόσθεσε ένα ακόμη τρόπαιο στη συλλογή του, καθώς είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας τόσο με την Λάρισα, όσο και με τον Ολυμπιακό.

“Τέτοιοι τίτλοι ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα και η συμμέτοχη στο Europa League είναι πολύ σημαντική.

Επίσης ήταν το τρίτο κύπελλο στη καριέρα μου και είναι όμορφο για κάθε ποδοσφαιριστή να γεμίζει τη συλλογή του με τίτλους”.

Ο μπακ της Λόκερεν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στάθηκαν κοντά στου στηρίζοντας τον στην απόφαση να ξενιτευτεί.

Γκαλίτσιος:"Θα μείνει στην ιστορία"

“Θέλω να αφιερώσω τη κούπα στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου.

Σε δυο πολύ σημαντικούς ανθρώπους που με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές και ήταν πάντα εκεί για μένα και αναφέρομαι στον Πωλ Κουτσολιάκο και στον Μάκη Μίχα αλλά και στην κοπέλα μου που μου έφερε γούρι”.

Δείτε πως νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου η Λόκερεν του Γιώργου Γκαλίτσιου την Κόρτραϊκ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ