ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σπαλέτι: "Θέλω να μείνει στη Ρόμα ο Μανωλάς"

Roma 16-02-2016 Conferenza stampa di Spalletti e Manolas alla vigilia della partita di Champions Roma- Real Madrid, foto\GMT
Roma 16-02-2016 Conferenza stampa di Spalletti e Manolas alla vigilia della partita di Champions Roma- Real Madrid, foto\GMT ROMA 16-02-2016 CONFERENZA STAMPA DI SPALLETTI E MANOLAS ALLA VIGILIA DELLA PARTITA DI CHAMPIONS ROMA- REAL MADRID, FOTO\GMT

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι επιβεβαίωσε πως η Ρόμα ψάχνει για σέντερ μπακ αλλά ξεκαθάρισε παράλληλα ότι επιθυμεί την παραμονή του Κώστα Μανωλά στο "Olimpico".

Η Ρόμα επιζητάει την ενίσχυσή της στα μετόπισθεν όμως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι σκέφτεται να αποχωριστεί τον Κώστα Μανωλά και αυτό το ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο προπονητής των "τζαλορόσι" παραχώρησε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" λίγο μετά την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτής αποκάλυψε την επιθυμία του να δει τον Έλληνα στόπερ να συνεχίζει στο "Olimpico" και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

"Ψάχνουμε για έναν σέντερ μπακ. Δεν πρόκειται να μείνουμε στην υπογραφή του Νάτσο, με την προϋπόθεση ότι θα έρθει. Θέλω να μείνει στη Ρόμα ο Μανωλάς, του το έχω πει ήδη.

Είναι πολύ δυνατός τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης όσο και πνευματικά. Βρίσκεται παντού στον αγωνιστικό χώρο αν και μερικές φορές υπερβάλλει με τα τάκλιν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπαλέτι.

Στην ίδια συνέντευξη, υποστήριξε πως ο Έντιν Τζέκο θα είναι ο βασικός φορ της Ρόμα τη νέα σεζόν ενώ δήλωσε πως παρότι και τους υπολογίζει, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι Ιτούρμπε και Παρέδες να φύγουν από τους "τζαλορόσι" το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Μανωλάς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το 2019, την ίδια ώρα όμως πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν αγγλικούς συλλόγους (με πρώτη και καλύτερη την Τσέλσι) να ετοιμάζουν δελεαστικές προτάσεις για τον παίκτη, και μένει να δούμε αν ο σύλλογος της Ρώμης θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έλληνα σέντερ μπακ με καλύτερους οικονομικούς όρους για να απομακρύνει τις μεταγραφικές "σειρήνες" από τα αυτιά του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ