ΤΣΕΛΣΙ

Δίνει 32.000.000 ευρώ στη Ρόμα για Μανωλά!

Δίνει 32.000.000 ευρώ στη Ρόμα για Μανωλά!

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να δώσει 32.000.000 ευρώ στη Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά ενώ προσφέρει ένα άκρως δελεαστικό συμβόλαιο στον ίδιο τον παίκτη! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Αντόνιο Κόντε επιζητεί την ενίσχυση της Τσέλσι στο κέντρο της άμυνας και όλα δείχνουν πως ο "εκλεκτός" του νέου τεχνικού των Λονδρέζων είναι ο Κώστας Μανωλάς, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σίρα να αποκαλύπτει μέσω της ιστοσελίδας "Gazzamercato" πως η πρόταση σε Ρόμα και παίκτη είναι άκρως εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει με σημερινό του δημοσίευμα πως οι Λονδρέζοι έχουν έτοιμη προσφορά 32.000.000 ευρώ για τους Ρωμαίους ενώ για τον ίδιο τον παίκτη έχουν έτοιμο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4.000.000 ευρώ!

Το ποσό αυτό ακούγεται μάλιστα άκρως δελεαστικό αν αναλογιστεί κανείς ότι βάσει του νυν συμβολαίου του με τους "λύκους" ο Έλληνας διεθνής στόπερ κερδίζει 1.800.000 ευρώ ετησίως, με την Τσέλσι να φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του.

Η Ρόμα ζητάει πολύ περισσότερα...

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Goal.com", η διοίκηση της Ρόμα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τη συγκατάθεσή της για την παραχώρηση του παίκτη με ποσό κάτω των 45.000.000 ευρώ. Και αυτό γιατί σε περίπτωση που τον παραχωρήσει πριν την 1η Σεπτεμβρίου, υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του παίκτη βάσει του οποίου το 50% από τα χρήματα της μεταγραφής θα πάνε στην προηγούμενη ομάδα του: τον Ολυμπιακό.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ