ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οριστικά φεύγει από τη Ραπίντ ο Πέτσος

Οριστικά φεύγει από τη Ραπίντ ο Πέτσος
INTIME SPORTS

Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής μέσος, Θάνος Πέτσος, απέρριψε την πρόταση της Ραπίντ Βιέννης για ανανέωση της συνεργασίας τους, φεύγει από την Αυστρία κι από το καλοκαίρι είναι ελεύθερος να υπογράψει σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Η τρέχουσα σεζόν θα είναι η τελευταία του Θάνου Πέτσου στην αυστριακή Bundesliga. Κι αυτό γιατί ο τεχνικός διευθυντής της Ραπίντ Βιέννης, Αντρέας Μίλερ, παραδέχθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι η προσφορά της ομάδα της πρωτεύουσας για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών απερρίφθη από τον 24χρονο διεθνή Έλληνα μέσο.

"Υποβάλαμε στον Θάνο την προηγούμενη χρονιά μία ελκυστική πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι (30/6/2016). Ήθελε να αλλάξει παραστάσεις και μας ενημέρωσε ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε άλλο πρωτάθλημα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Ραπίντ, Αντρέας Μίλερ.

Ο Θάνος Πέτσος γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λεβερκούζεν, ενώ το 2010 μεταπήδησε στην Καϊζερσλαουτερν. Μεσολαβούντος ενός περάσματος από την Γκρόιτερ Φιρτ ολοκλήρωσε την εν Γερμανία πορεία του το 2013, καθώς τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν κάτοικος Βιέννης φορώντας τη φανέλα της Ραπίντ.

Που θα αγωνίζεται ο Θάνος Πέτσος τη νέα σεζόν; Θα είναι στην Ελλάδα; Όπως είχε γράψει το Sport24.gr προτεραιότητά του είναι η γερμανική Bundesliga, αν και παλαιότερα είχε γραφτεί σε αυστριακά ΜΜΕ και το όνομα του Ολυμπιακού ως υποψήφιος νέος του επαγγελματικός σταθμός.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ