ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μήτρογλου, οι νύφες και η κακιά πεθερά

Ο Μήτρογλου, οι νύφες και η κακιά πεθερά

Το Μουντιάλ τελείωσε και ο Κώστας Μήτρογλου αναζητεί την καλύτερη λύση για το μέλλον του. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται, η Φούλαμ που τον θέλει και το συμβόλαιο που μπερδεύει τα πράγματα.

Ένα γκολ. Αυτό χρειαζόταν ο Κώστας Μήτρογλου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και όλα θα ήταν πιο εύκολα αυτή τη στιγμή. Η μπάλα και ο καταπληκτικός Νάβας, όμως, δεν του έκαναν το χατήρι δυο φορές στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα, οπότε ο διεθνής φορ βρίσκεται στην ίδια θέση που ήταν πριν πάει στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Περιμένει δηλαδή την Φούλαμ. Οι Άγγλοι επένδυσαν αρκετά εκατομμύρια στα πόδια του και δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να φύγει εύκολα.

Μάλιστα, όπως γράψαμε πριν από περίπου 20 μέρες, η Φούλαμ τον πιστεύει και στο πρόσωπο του βλέπει τον επιθετικό, στον οποίο θα βασιστεί τη νέα περίοδο στην Championship, κάτι που περιπλέκει κι άλλο την υπόθεση.

Είναι όμως “εγκλωβισμένος” στους Κότατζερς ο Κώστας Μήτρογλου;

Πολλές οι ομάδες, πολλά και τα χρήματα

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η Φούλαμ θέλει πρώτα να τον πουλήσει, αν δεν καταφέρει να τον κρατήσει και στη χειρότερη (γι αυτούς) να τον δώσει δανεικό με ακριβό “ενοίκιο” και οψιόν αγοράς.

Εκείνο που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή (και μπορεί να αλλάξει μέσα στις επόμενες ώρες) είναι πως για τον Έλληνα άσο ενδιαφέρον υπάρχει και μάλιστα μεγάλο από τουλάχιστον 7-8 ομάδες του εξωτερικού.

Το κακό για την Μήτρογλου είναι 1) η Φούλαμ (το εξηγήσαμε νωρίτερα) 2) το ακριβό συμβόλαιο που έχει υπογράψει (2.460.000 ευρώ το χρόνο) με τους Άγγλους 3) το συμβόλαιο αυτό δύσκολα μπορεί να το καλύψει κάποια ομάδα εκτός Αγγλίας συν το “ενοίκιο” που πρέπει να δώσει.

Και τώρα τι γίνεται;

Μέσα στο γκρουπ των 7-8 ομάδων υπάρχουν και κάποιες που λόγω διαφόρων συγκυριών έχουν ρευστό αυτή τη στιγμή να δώσουν στην αγορά. Μία χαρακτηριστική περίπτωση είναι η Μπενφίκα που ενδιαφέρεται ζεστά για τον Μήτρογλου. Μαζί και σύλλογοι από την Τουρκία.

Για να μην κουράζουμε, όλα είναι στο χέρι της Φούλαμ (αν θα δεχθεί να τον δώσει με τους όρους της), στον παίκτη (αν θα δεχθεί μείωση για να απεμπλακεί) και στις... συγκυρίες που αναφέραμε νωρίτερα.

Το καλοκαίρι αναμένεται “καυτό” για τον Έλληνα πιστολέρο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ