ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μήτρογλου, η Φούλαμ και οι "μνηστήρες"

Ο Μήτρογλου, η Φούλαμ και οι "μνηστήρες"
Το... προφίλ του Κώστα Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ομάδες από την Ευρώπη θέλουν τον Μήτρογλου, η Φούλαμ τον σκέφτεται για βασικό φορ τη νέα σεζόν, ενώ ο ίδιος έχει το μυαλό του στο Μουντιάλ.

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου επανήλθε στο προσκήνιο το τελευταίο διήμερο, καθώς δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν εκ νέου ενδιαφέρον από ομάδες της γειτονικής χώρας (κυρίως Μπεσίκτας).

Τα ίδια σενάρια ακούγονταν και στα τέλη Μαΐου, όμως τόσο ο παίκτης όσο και το περιβάλλον του ξεκαθάρισαν πως ότι είναι να προχωρήσει, θα προχωρήσει μετά το Μουντιάλ. Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Τον θέλει η Φούλαμ

Δεν είναι είδηση να πούμε πως ο Μήτρογλου απασχολεί πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και από την Τουρκία, οι οποίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους (με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο) στην Φούλαμ όπου “ανήκει”.

Αυτό που έχει αξία και πρέπει να αναφέρουμε, είναι πως η Φούλαμ πιστεύει στον ποδοσφαιριστή Μήτρογλου και μάλιστα τον υπολογίζει ως βασικό φορ στην προσπάθεια της να επανέλθει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης έχει “εγκλωβιστεί” στην Αγγλία; Φυσικά και όχι. Όλα είναι θέμα χρημάτων, προσφορών και ζήτησης. ΑΝ η Φούλαμ πάρει το ποσό που επιθυμεί, η πόρτα θα ανοίξει και ο παίκτης θα συνεχίσει αλλού.

ΑΝ δεν έρθει, τότε πάμε σε σκληρές διαπραγματεύσεις και ένα σίριαλ που θα μας απασχολήσει για λίγο καιρό.

Όπως και να χει ο Μήτρογλου παίζει στο Μουντιάλ και όπως καταλαβαίνετε ένα γκολ μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την καριέρα του. Οπότε οι σκέψεις του αυτή τη στιγμή είναι με την Εθνική.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ