ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νέα ατυχία για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Νέα ατυχία για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Η κακοτυχία δεν λέει να αφήσει ήσυχο τον Κυριάκο Παπδόπουλο που υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης, λίγα λεπτά πριν η Μπάγερ Λεβερκούζεν αναχωρήσει για τη Ρωσία και το παιχνίδι με τη Ζενίτ.

Εξάρθρωση ωμοπλάτης υπέστη ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, πάνω που άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, λίγα λεπτά πριν η γερμανική ομάδα αναχωρήσει για την Αγία Πετρούπολη και το παιχνίδι με τη Ζενίτ για την 4η αγωνιστική του Champions League.

O Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει υποστεί ξανά στο παρελθόν τον ίδιο τραυματισμό - τον Απρίλιο του 2014 - και η απογοήτευση είναι έκδηλη στο στρατόπεδο της Μπάγερ Λεβερκούζεν, όπως εκφράστηκε δια στόματος του αθλητικού διευθυντή των "ασπιρίνων", Ρούντι Φέλερ.

"Είναι αρκετά πικρό αυτό που συμβαίνει στον Πάπα", είπε ο Ρούντι Φέλερ πριν την αναχώρηση της γερμανικής ομάδας για τη Ρωσία, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι υποχρεωμένος να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις στα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για επιστροφή στην ομάδα του Λεβερκούζεν, μετά τη χειμερινή διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος, δηλαδή μετά το Γενάρη του 2015, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει όλο το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τρέχοντος έτους.

Έχασε, παράλληλα, και δυνατότητα να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδας, μιας και ήταν στην προεπιλογή των "λέγεωνάριων" που είχε ανακοινώσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι για τον αγώνα με τις Νήσους Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και το φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ