ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μόρας: "Θα πέσουμε στη Serie B αν δεν αλλάξουμε"

Μόρας: "Θα πέσουμε στη Serie B αν δεν αλλάξουμε"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μόρας τόνισε πως η Ελλάς Βερόνα καλείται να αλλάξει νοοτροπία αν δεν θέλει να αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας, αρχής γενομένης από το κρίσιμο ματς που ακολουθεί με τη Ρόμα.

Μετά τη συντριβή με 5-2 από τη Τζένοα η Ελλάς Βερόνα υποχώρησε στην 16η θέση της βαθμολογίας της Serie A και όλοι στο στρατόπεδο των "τζαλομπλού" προσπαθούν να βρουν τα αίτια για τη φετινή καθίζηση της ομάδας σε σύγκριση με την περασμένη εξαιρετική σεζόν.

Για τον Βαγγέλη Μόρα ωστόσο δεν υπάρχει το παραμικρό ερωτηματικό καθώς θεωρεί πως η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες και ότι εκείνοι είναι που πρέπει να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα μέσα από καλές εμφανίσεις.

"Θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να υποβιβαστούμε. Εμείς οι παίκτες πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Η ευθύνη για αυτό το αρνητικό σερί που έχουμε είναι δική μας, όχι του Μαντορλίνι", τόνισε ο Έλληνας κεντρικός με σημερινές του δηλώσεις και συνέχισε:

"Εάν βγούμε στο γήπεδο και δεχτούμε άλλα 5 γκολ, θα υποβιβαστούμε σίγουρα. Αυτή είναι η αλήθεια. Προετοιμαζόμαστε καλά για το επόμενο παιχνίδι, η Ρόμα δεν έρχεται από καλά αποτελέσματα και θα θέλει σίγουρα να ρεφάρει.

Εμείς θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο με τη σωστή επιθετικότητα. Είναι μία δύσκολη περίοδος για μας, μιλήσαμε και με τους οπαδούς και κατανοώ πως είναι θυμωμένοι.

Εμείς τους δίνουμε την υπόσχεση ότι θα δώσουμε τα πάντα. Αν αγαπώ τη φανέλα; Αυτό έρχεται με τον καιρό, εμείς οφείλουμε να σεβόμαστε αυτά τα χρώματα.

Με τις τελευταίες μας εμφανίσεις δείξαμε έλλειψη σεβασμού απέναντι στους οπαδούς αλλά και σε εμάς τους ίδιους επειδη δεν αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη δύσκολη θέση".

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ