ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Έρωτας" Ιταλών με Φετφατζίδη

"Έρωτας" Ιταλών με Φετφατζίδη

Η Τζένοα μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα στις οποίες ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των ιταλικών ΜΜΕ. Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Έλληνα διεθνή άσο.

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι αποφάσισε στο πρόσφατο ματς με την Πάρμα να εμπιστευτεί για πρώτη φορά τη φανέλα του βασικού στον Γιάννη Φετφατζίδη και δεν το μετάνιωσε.

Η Τζένοα πήρε τη νίκη με 1-0 με ένα γκολ του Τζιλαρντίνο, για να ακολουθήσει το εκτός έδρας 2-0 επί της Λάτσιο αλλά και η επιτυχία με το ίδιο σκορ την περασμένη Κυριακή στο "Λουίτζι Φεράρις" απέναντι στην πολύ δυνατή φέτος Ελλάς Βερόνα.

Και στα τρία ματς ο Έλληνας άσος πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους "γκριφόνι" (βασικός με Πάρμα, Βερόνα, από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με Λάτσιο), με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκθειάζουν την τεχνική του κατάρτιση μετά από την αναμέτρηση με τους Βερονέζους.

"Ο Έλληνας παίκτης απέδειξε ότι είναι απρόβλεπτος με τη μπάλα στα πόδια αν και θα έπρεπε να είναι πιο θετικός στην τελική προσπάθεια", ήταν το σχόλιο της Gazzetta dello Sport, ενώ και ο διευθυντής της τοπικής "Giornale della Liguria" έκανε ειδική αναφορά στον Φετφατζίδη στην ανάλυσή του για τον αγώνα.

"Είναι δύσκολο να διαλέξω έναν μόνο παίκτη και να ξεχωρίσω από το ματς με τη Βερόνα. Οι Κούτσκα και Τζιλαρντίνο ήταν οι καλύτεροι, ο Περίν είχε λίγη δουλειά αλλά τα πήγε καλα, ενώ ήταν θετικοί και οι Ματούζαλεμ και Πορτανόβα.

Ξεχωριστό κεφάλαιο είναι ο Φετφατζίδης γιατί για μένα είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, είναι λίγο ερωτευμένος με τη μπάλα, αλλά και η ίδια η μπάλα φαίνεται πως είναι κολλημένη στα πόδια του.

Είναι ένας πραγματικά σημαντικός ποδοσφαιριστής, οπότε θα τον έβαζα πίσω από τον Κούτσκα ως τον κορυφαίο του γηπέδου".

Τζένοα - Πάρμα (1-0)

Λάτσιο - Τζένοα (0-2)

Τζένοα - Βερόνα (2-0)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ