ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: "Αξία ανεκτίμητη η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να κάνει το άσπρο-μαύρο"

Ομόνοια: "Αξία ανεκτίμητη η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να κάνει το άσπρο-μαύρο"

Απάντηση στην επίσημη τοποθέτηση του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ έδωσε το Δ.Σ της Ομόνοιας μετά το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής. Πολλά παράπονα για την διαιτησία

Απάντηση στην επίσημη τοποθέτηση του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ έδωσε το Δ.Σ της Ομόνοιας μετά το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, που βρήκε νικητές τους πρωταθλητές με 2-1. Η Ομόνοια έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία, θεωρώντας ότι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. "Αλλη μία μαύρη κηλίδα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου αποτυπώθηκε σήμερα (σ.σ χθες)", τονίζεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:

"Αξία ανεκτίμητη η προσπάθεια του επίσημου ΑΠΟΕΛ να κάνει το άσπρο-μαύρο, εξισώνοντας τη φάση του γκολ του Ντάρμπισαϊρ, με τη φάση του ακυρωθέντος γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ακόμη πιο ανεκτίμητη η στάση διάφορων ΜΜΕ, που με ταχύτητα φωτός υιοθέτησαν τη «γραμμή» του ΑΠΟΕΛ, κρατώντας ίσες αποστασεις μπροστα σε μια καταφανή προσπάθεια να κάνουν το μαύρο-άσπρο. Μπορούμε, ευχαρίστως, σε εκπομπή που θα προβληθεί δημόσια να παρακολουθήσουμε όλα τα ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ των τελευταίων 5 χρόνων και να σχολιάζουμε μία-μία τα επίμαχες φάσεις.

Με την εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων VAR και Goal Line Technology, πρόταση που η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε υποβάλει στις αρχές του πρωταθλήματος, θα αποφεύγονταν φαινόμενα όπως τα σημερινά.

Απ’ εκεί και πέρα, άλλη μία μαύρη κηλίδα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου αποτυπώθηκε σήμερα. Ξανά σε αιώνιο ντέρμπι. Συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο, στους Βασιλη Δημητρίου, Μιχάλη Σωτηρίου και Στέλιο Νικήτα. Γνωστή η ικανότητά τους να εκτελούν ειδικές αποστολές, έφεραν και τη σημερινή εις περας. Απλά δεν θέλουμε να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να τους δούμε ξανά σε αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Γνωρίζοντας το ποιόν τους, τα έργα και τις ημέρες τους, σπεύσαμε χθες να ευχηθούμε «μια καλή διαιτησία» (πιστεύαμε ότι φέτος κάτι πήγαινε να αλλάξει σε αυτό το κομμάτι, δυστυχώς διαψευστήκαμε με τον χειρότερο τρόπο). Είχαμε πει «το αυριανό παιγνίδι είναι μια ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στο σημείο που θα καταφέρουμε να αποβάλουμε την καχυποψία και την προκατάληψη από το ποδόσφαιρό μας». Θυμίζουμε ότι ο κυριος Νικήτα, ήταν εκείνος που «μεγάλωσε» το γηπεδο σε ένα άλλο ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ στις 19.01.2013.

Με τα σημερινά τους ρεζιλίκια, απλώς έκαναν το τελευταίο τους βήμα προς τον πάτο. Άξιος ο μισθός τους.

Δυστυχώς σε άλλο ένα «αιώνιο» ντέρμπι, με εξαίρεση ελάχιστα όπως αυτά του πρώτου γύρου, ο νικητής προαποφασίστηκε σε κλειστές αίθουσες, από μια κλίκα που κινεί τα νήματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δεν είναι τυχαία που αδειάζουν τα γήπεδα. Ο αριθμός των 6813 φιλάθλων που παρακολούθησαν τον σημερινό αγώνα, ευχόμαστε να προβληματίζει, διότι το τελειωτικό κτύπημα στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι κοντά.

Δεν προκειται να επανέλθουμε".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ