ΚΥΠΡΟΣ

Ο Νιόπλιας στην Εθνική Κύπρου

Ο Νιόπλιας στην Εθνική Κύπρου

Ο Νίκος Νιόπλιας θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κύπρου, με την κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ανακοινώνει επίσημα τη συμφωνία των δύο πλευρών μέχρι το 2014.

"Οι επαφές των δύο πλευρών είχαν θετική κατάληξη και ο κ. Νίκος Νιόπλιας είναι ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών", ξεκινάει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η κυπριακή ομοσπονδία, για να συνεχίσει:

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότικατέληξε σήμερα (7 Ιουνίου) σε προφορική συμφωνία με τον κ. Νίκο Νιόπλια, που θα αναλάβει την καθοδήγηση της Εθνικής Ανδρών για το υπόλοιπο των υποχρεώσεων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 αλλά και για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να έρθει στην Κύπρο μέσα στις επόμενες 1-2 βδομάδες για την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με την ΚΟΠ και την πρώτη γνωριμία με τους διεθνείς μας ποδοσφαιριστές".

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Νιόπλιας παίρνει τη σκυτάλη από έναν άλλο Έλληνα τεχνικό, τον Άγγελο Αναστασιάδη, με τον 46χρονο να ετοιμάζεται για την τέταρτη προπονητική του εμπειρία μετά από το πέρασμά του από την Εθνική Νέων της Ελλάδας, την Εθνική Ελπίδων και τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ