ΚΥΠΡΟΣ

Φήμες για ΑΠΟΕΛ και Μήτρογλου

Φήμες για ΑΠΟΕΛ και Μήτρογλου
Κώστας Μήτρογλου INTIME SPORTS

Πληροφορίες από την Κύπρο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Κώστα Μήτρογλου. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ για ακόμα μία σεζόν αποδεικνύει το πόσο σωστή δουλειά γίνεται στο σύλλογο, με αποκορύφωμα όλων αυτών την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.


Τα πράγματα βέβαια δεν είναι πάντα ρόδινα στον "Θρύλο" της Κύπρου που δυσκολεύεται αρκετά στο εγχώριο πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, 4 πόντους πίσω από την Ομόνοια. Κάπου εκεί μπλέκεται και το όνομα του Μήτρογλου...

Αρχίζουμε με το τι ακούγεται στην Κύπρο και στη συνέχεια θα πούμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.

Φήμες...

Στην Κύπρο λοιπόν ακούγεται τις τελευταίες δυο ημέρες έντονα το όνομα του νεαρού επιθετικού του Ολυμπιακού, τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ θέλει τώρα και όχι αναγκαστικά το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Από την μεριά του ΑΠΟΕΛ δεν επιβεβαιώνουν την είδηση, αλλά ούτε και την... διαψεύδουν (μέχρι στιγμής, αργότερα δεν ξέρουμε), κάτι που ίσως σημαίνει πολλά, ίσως και τίποτα.

Τα δεδομένα

- Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας σύλλογος που στα ταμεία του έχει αρκετά χρήματα αυτή τη στιγμή, λόγω της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

- Η ομάδα της Κύπρου ήρθε σε συμφωνία για την πώληση του Σανέλ Γιάχιτς σε τουρκικό σύλλογο (Καραμπουκσπόρ), κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η ΑΕΚ επί δυο χρόνια, και θα λάβει ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ.

- Ο Γιοβάνοβιτς τα έχει "σπάσει" με τον Εστέμπαν Σολάρι κι έτσι υπάρχει ένα πρόβλημα στην επιθετική γραμμή, κάτι που φαίνεται και από τα στραβά αποτελέσματα.

- Ο Αΐλτον έχει ήδη τραβήξει πολλά βλέμματα από ομάδες του εξωτερικού και το καλοκαίρι, λογικά, θα αποτελέσει παρελθόν φέρνοντας μάλιστα στο σύλλογο αρκετά χρήματα.

Συμπέρασμα...

Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν, σύμφωνα με τις φήμες πάντα, ενδιαφέρεται για να αποκτήσει επιθετικό και το όνομα του Μήτρογλου είναι ψηλά στη λίστα. Ακόμα βέβαια δεν είναι γνωστή η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή και το αν θέλει να παίξει στην Κύπρο, όπως και η στάση του Ολυμπιακού.

Αν πάντως γίνει μία πρόταση, όπως ακούγεται, κοντά στα 2.5 εκ. ευρώ, τότε όλα είναι ανοικτά. Ο ΑΠΟΕΛ θυμίζουμε ξανά πως έχει ρευστό, έχει πρόβλημα στην επίθεση και ψάχνει για το... "μπαμ".

Μην ξεχνάμε επίσης και το γεγονός πως αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει φέτος το πρωτάθλημα, τη νέα σεζόν θα έχει μεγάλη απώλεια στα ταμεία ειδικά αν δεν προκριθεί στους ομίλους μέσω των προκριματικών.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ