ΚΥΠΡΟΣ

Δώνης: "Με κορόιδεψαν σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"

Δώνης: "Με κορόιδεψαν σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"

Ανήσυχος εμφανίζεται σε δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις στο ΑΠΟΕΛ, συγκρίνοντας τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ρίχνοντας βέλη κατά των Δικεφάλων. Δείτε VIDEO!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης:

"Ένα θέμα που θα ήθελα να αναφερθώ και το οποίο δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό είναι ότι από την ημέρα που έχω έρθει έχω καταλάβει ότι υπάρχει μία διοικητική αναταραχή. Αυτό που θα ήθελα εγώ να επισημάνω από την πλευρά μου, γιατί σαν προπονητικό τιμ το έχω υποστεί δύο φορές, η μία φορά ήταν στην ΑΕΚ και η άλλη φορά ήταν στον ΠΑΟΚ, και δυστυχώς και τις δύο φορές με κορόιδεψαν με τον χειρότερο τρόπο. Αυτό λοιπόν που θα ηθελα να πω είναι πως οι ομάδες για να προχωρήσουν χρειάζονται ενότητα.

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και το προπονητικό τιμ να μην επαναληφθεί μία τέτοια κατάσταση. Γιατί αυτό που σχεδιάζουμε κι αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε έναν προγραμματισμό καλό για τον Ιανουάριο και να σταματήσει να υπάρχει αυτή η αμφιβολία. Και μ' αυτό κλείνω, ότι οι ομάδες για να πάνε μπροστά, γιατί το έχει δείξει και το παρελθόν της ομάδας μας, χρειάζονται ενότητα και χρειάζονται ανθρώπους που να μπορούμε να συνεργαζόμαστε για να χτίσουμε αυτό που θέλουμε. Κι αυτό που θέλουμε κι αυτό που μπορούμε να χτίσουμε εδώ πέρα μπορεί να είναι κάτι πολύ καλό.

Ήταν ξεκάθαρο αυτό που είπε και αφορούσε τις προηγούμενες δύο φορές που έγιναν αλλαγές στις διοικήσεις. Τη μία φορά υπήρχε υποτιθέμενη στήριξη κι έφυγα μετά από ένα μήνα και την επόμενη φορά έμεινα σχεδόν όλο το χρόνο αλλά και πάλι με πολλά ψέματα. Δεν λέω ότι θα συμβεί και στον ΑΠΟΕΛ το ίδιο πράγμα. Απλώς, θεωρώ πως όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, άσχετα με το αν γίνονται αλλαγές, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα απέναντι στους ανθρώπους που δουλεύουν, όχι μόνο το προπονητικό τιμ. Εγώ που αντιπροσωπεύω το προπονητικό τιμ για να προχωρήσω και να κάνω αυτό που θέλω, θέλω να είναι ξεκάθαρη η θέση των ανθρώπων απέναντί μου".

Μάθετε όλα τα νέα για τον κυπριακό αθλητισμό στο balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ