CHAMPIONS LEAGUE

Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Σίτι και Ρεάλ στο Μάντσεστερ, έτσι η πρόκριση στον τελικό του Champions League θα κριθεί στη Μαδρίτη την Τετάρτη του Πάσχα με τους Άγγλους να ψάχνουν δύο αποτελέσματα. Η Ρεάλ είχε τα προβλήματα, η Σίτι όμως ήταν η ακίνδυνη (videos)

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ, έτσι η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στη Μαδρίτη την Τετάρτη του Πάσχα, με τους Άγγλους να ψάχνουν δύο αποτελέσματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, έτσι δεν αγωνίστηκε, ενώ ανέτοιμος ήταν και ο Καρίμ Μπενζεμά, έτσι έπαιξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Στόχος της Σίτι ήταν να μην δεχτεί γκολ, έτσι ουσιαστικά δεν είχε καμία σοβαρή ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ η Ρεάλ ήταν επίσης προσεκτική, αλλά στα τελευταία λεπτά ανέβασε την απόδοσή της και έχασε 3-4 καλές ευκαιρίες, με τον Χαρτ να την σταματά και είναι ο καλύτερος του αγώνα.

Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Γήπεδο: "Σίτι οφ Μάντσεστερ", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Η πρώτη καλή φάση του ημιτελικού στο Μάντσεστερ ήρθε στο πρώτο λεπτό, όχι του πρώτου ημιχρόνου, αλλά του δεύτερου, με το σουτ του Σέρχιο Αγκουέρο με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή να είναι άστοχο.

Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Ούτε μία καλή φάση δεν είχε το πρώτο 45άλεπτο, στο 40' ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αντικατέστησε τον Νταβίντ Σίλβα λόγω τραυματισμού με τον 19άχρονο Νιγηριανό, Κελέτσι Ιχεανάτσο, ο οποίος έκανε την 3η του εμφάνιση σε ματς του Champions League, μόνο που στις δύο πρώτες είχε μπει στις καθυστερήσεις.

Όσον αφορά στον Ζινεντίν Ζιντάν, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε και τον Καρίμ Μπενζεμά, καθώς ήταν ανέτοιμος και στο 46' αντικαταστάθηκε από τον Χεσέ Ροντρίγκεθ.

Η Ρεάλ απείλησε για πρώτη φορά στο 54', όταν ο Τόνι Κρόος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η αγγλική άμυνα αδράνησε και ο Σέρχιο Ράμος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Τζο Χαρτ.

Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Στο 71ο λεπτό από σέντρα του Καρβαχάλ από δεξιά ο Χεσέ Ροντρίγκεθ πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι και η μπάλα πέρασε άουτ, αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαρτ.

Όσο περνούσε η ώρα οι Άγγλοι γινόντουσαν πιο προσεκτικοί και έδιναν χώρο στους Ισπανούς, έτσι στο 74' ο Γκάρεθ Μπέιλ πλάσαρε με το αριστερό, αλλά αστόχησε, ενώ στο 79' ο Χαρτ απέκρουσε με το πόδι την κοντινή κεφαλιά του Καζεμίρο.

Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 82' για την Ρεάλ, τον Πέπε μετά από κόρνερ και αδράνεια στην αγγλική άμυνα να βρίσκεται αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και να κάνει το πλασέ, αλλά ο Χαρτ απέκρουσε, έτσι εύκολα χαρακτηρίζεται ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Χεσούς Νάβας (77' Στέρλινγκ), Νταβίντ Σίλβα (40' Ιχεανάτσο), Αγκουέρο.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (90' Ίσκο), Μπέιλ, Λούκας Βάθκεθ, Μπενζεμά (46' Χεσέ Ροντρίγκεθ).

Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ
© REUTERS
Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ
© REUTERS
Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ
© REUTERS
Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ
Χωρίς γκολ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών:

Μ. Τρίτη

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ 0-0

Μ. Τετάρτη

Ατλέτικο - Μπάγερν (21:45)

*ρεβάνς σε μία εβδομάδα, τελικός στις 28 Μαΐου στο "Σαν Σίρο" του Μιλάνο

Ο πίνακας των σκόρερς

16 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

8 γκολ

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

6 γκολ

Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

5 γκολ

Ουίλιαν (Τσέλσι)

Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ)

Χαβιέρ Ερνάντες (Λεβερκούζεν)

4 γκολ

Χουλκ (Ζενίτ)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα)

Αντμίρ Μεχμέντι (Λεβερκούζεν)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί Σεν-Ζερμέν)

3 γκολ

Αλέξ Τεϊσέιρα (Σαχτάρ)

Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ)

Λαρς Στιντλ (Γκλάντμπαχ)

Ντάνιελ Μιλίτσεβιτς (Γάνδη)

Φελίπε Πάρντο (Ολυμπιακός)

Βενσάν Αμπουμπακάρ (Πόρτο)

Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

Άνχελ ντι Μαρία (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Γιούλιαν Ντράξλερ (Βόλφσμπουργκ)

Κέβιν Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι)

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ 0-0 (highlights)

Το δοκάρι του Χεσέ

Η ευκαιρία του Πέπε

Το choreo των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ