CHAMPIONS LEAGUE

Τρία χαμένα πέναλτι σε 30 λεπτά

Τρία χαμένα πέναλτι σε 30 λεπτά

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τρία πέναλτι χάθηκαν την Τετάρτη στο Champions League, σε μία βραδιά όπου τα γκολ έμπαιναν "βροχή".

Η Τετάρτη σημαδεύτηκε από τα πολλά γκολ στους αγώνες του Champions League, αλλά και από τις τρεις εκτελέσεις πέναλτι που δεν κατέληξαν σε γκολ.

Η αρχή έγινε στη Ρωσία, όπου η Αϊντχόφεν είχε την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Ροστόβ στο 57'. Ο Ντάβι Πρέπερ πήρε φόρα από τα 11 μέτρα, αλλά ο Σοσλάν Τζανάεβ έδιωξε την προσπάθεια και κράτησε το τελικό 2-2.

Στο 59ο λεπτό του αγώνα της Λουντογκόρετς με την Παρί Σεν Ζερμέν κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των Γάλλων, ο Τιάγκο Μότα έκανε πέναλτι με το... κεφάλι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόσμιν Μότσι, αλλά ο Αλφόνς Αρεολά έδιωξε την μπάλα και λίγο αργότερα ο Έντινσον Καβάνι έγραψε το 3-1.

Το τελευταίο πέναλτι της βραδιάς χάθηκε στο "Βιθέντε Καλδερόν". Ο Αρτούρο Βιδάλ ανέτρεψε ανόητα τον Φιλίπε Λουίς και ο Αντουάν Γκριεζμάν έστησε την μπάλα στη βούλα για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Όπως συνέβη στον περσινό τελικό Champions League, όμως, ο Γάλλος φορ δεν τα κατάφερε, έστειλε την προσπάθειά του στο οριζόντιο δοκάρι και οι "ροχιμπλάνκος" πέρασαν δύσκολες στιγμές μέχρι να φτάσουν στη νίκη 1-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πήρε το ντέρμπι η Ατλέτικο, 1-0 τη Μπάγερν
Η Νάπολι διέλυσε τη Μπενφίκα
Απόδραση για Μπαρτσελόνα, ματσάρα στην Γλασκώβη
Με Γουόλκοτ η Άρσεναλ, ανατροπή η Παρί
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ