CHAMPIONS LEAGUE

Τακινάρντι: "Παραλίγο να καεί με τον Ολυμπιακό η Γιουβέντους"

Τακινάρντι: "Παραλίγο να καεί με τον Ολυμπιακό η Γιουβέντους"

Η Γιουβέντους είναι ανώτερη από Ολυμπιακό και Μάλμε σύμφωνα με τον πρώην άσο της Αλέσιο Τακινάρντι, ο οποίος ωστόσο παραδέχτηκε ότι κόντρα στους "ερυθρόλευκους" η ομάδα του ήρθε φάτσα με τον αποκλεισμό.

"Αν η Γιούβε θα περάσει τον όμιλο; Το εύχομαι επειδή αν δεν γίνει αυτό τότε θα μιλάμε για μία πραγματική αποτυχία. Η βέκια σινιόρα είναι ξεκάθαρα ανώτερη σε σύγκριση με τη Μάλμε και τον Ολυμπιακός και η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι ανώτερη από τους μπιανκονέρι.

Η γνώμη μου είναι πως οι παίκτες της Γιουβέντους παραλίγο να καούν στη φωτιά στο ματς με τον Ολυμπιακό, αν δεν έπαιρναν τη νίκη πρακτικά θα είχαν μείνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης και αυτό θα τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να αστειεύεται κανείς στην Ευρώπη", τόνισε ο πρώην μέσος των Τορινέζων σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Calciomercato.com", και πρόσθεσε:

"Υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες από τη Γιουβέντους, εάν σκεφτούμε όμως ότι πέρυσι έφτασε η Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό. Οι μπιανκονέρι έχουν τα φόντα να φτάσουν μέχρι τα προημιτελικά και γιατί όχι και μέχρι τα ημιτελικά".

Ο νυν τηλεχολιαστής για το λογαριασμό της "Mediaset" αναφέρθηκε επίσης και στην αλλαγή στην άκρη του πάγκου που έγινε το περασμένο καλοκαίρι και αναφέρθηκε με καλά λόγια στον Μάσιμο Αλέγκρι.

"Στην αρχή ήμουν σκεπτικός. Όχι για την αξία του Αλέγκρι, αλλά για το γεγονός ότι δεν ήταν εύκολο να τα πάει καλά μετά από τρία χρόνια του Κόντε αλλά και το απρόβλεπτο αντίο.

Ήταν άξιος που κατάφερε να μπει με τον σωστό τρόπο στο εσωτερικό της ομάδας και μέρα με τη μέρα να επιβληθεί".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ