CHAMPIONS LEAGUE

Στο -10C και στο "Σαν Πάολο"

Στο -10C και στο "Σαν Πάολο"

Το Champions League αυτήν την εβδομάδα ξεκινά από την Μόσχα, όπου η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Ρεάλ την Τρίτη στις 19:00, ενώ στις 21:45 η Νάπολι αντιμετωπίζει την Τσέλσι

Τα πρώτα ματς της φάσης των "16" του Champions League συνεχίζονται με την δράση να ξεκινά το απόγευμα (19:00) της Τρίτης στο "Λουζνίκι" της Μόσχας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει στους -10C την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στην κλασική ώρα (21:45) η Νάπολι υποδέχεται την Τσέλσι στο "Σαν Πάολο".

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ (19:00)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, λόγω της διακοπής του ρωσικού πρωταθλήματος, έχει να παίξει επίσημο ματς 3 μήνες (τελευταίο 07/12 με Ίντερ), ενώ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Οι Ιγκόρ Ακινφέεβ, Μαρκ Γκονσάλες, Κεϊσούκε Χόντα και Αλεκσάντρς Τσάουνα απουσιάζουν λόγω τραυματισμού, ενώ οι Πάβελ Μαμάεβ και Κιρίλ Ναμπαμπκίν λόγω τιμωρίας.

Η Ρεάλ είναι η μόνη ομάδα στην φετινή διοργάνωση που έχει μόνο νίκες και ουσιαστικά ο μόνο προβληματισμός του Ζοζέ Μουρίνιο είναι το κρύο (-10C), ενώ στα 30 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει 27 νίκες, έχοντας σκοράρει και στα 30!

Ο Άνχελ ντι Μαρία απουσιάζει, καθώς μπορεί να επέστρεψε με την Σαραγόσα (έβαλε και γκολ), αλλά χτύπησε ξανά, ενώ τραυματίες είναι και οι Λασανά Ντιαρά, Χαμίτ Αλτιντόπ.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΤΣΣΚΑ: Τσεπτσουγκόβ, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ινγκασέβιτς, Σενικόβ, Βέρνμπλουμ, Αλντονίν, Ολίσε, Ντζαγκόεβ, Μούσα, Ντουμπιά.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Κακά, Μεσούτ Εζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Νάπολι - Τσέλσι (21:45)

Εδώ και 16 χρόνια είναι αήττητη στο "Σαν Πάολο" σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Νάπολι, ενώ αν προκριθεί, θα φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Champions League.

Η Τσέλσι από την άλλη βρίσκεται στους "16" της διοργάνωσης για 9η συνεχόμενη χρονιά, ενώ στην Ιταλία έχουν νικήσει μόνο μία φορά σε 7 ματς.

Τζον Τέρι, Φρανκ Λάμπαρντ και Άσλεϊ Κόουλ δεν είναι 100% έτοιμοι και δεν αναμένεται να ξεκινήσουν, έτσι βασικοί θα είναι οι Γκάρι Κέιχιλ, Μάικλ Εσιέν και Ζοζέ Μποζίνγκουα στις θέσεις τους.

Η Νάπολι δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ο Έντινσον Καβάνι θα είναι στην κορυφή και πίσω του οι Μάρεκ Χάμσικ και Εσεκιέλ Λαβέτσι.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΝΑΠΟΛΙ (3-6-1): Ντε Σάνκτις, Αρόνικα, Καμπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Μάτζο, Γκιοκχάν Ινλέρ, Γκαργκάνο, Ντοσένα, Χάμσικ, Λαβέτσι, Καβάνι.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουΐζ, Γκάρι Κέιχιλ, Μποζίνγκουα, Εσιέν, Ραούλ Μεϊρέλες, Ραμίρες, Μάτα, Στάριντζ, Τόρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη (14/12)

Λιόν - ΑΠΟΕΛ 1-0

Λεβερκούζεν - Μπαρτσελόνα 1-3

Τετάρτη (15/02)

Ζενίτ - Μπενφίκα 3-2

Μίλαν - Άρσεναλ 4-0

Τρίτη (21/02)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ (19:00)

Νάπολι - Τσέλσι (21:45)

Τετάρτη (22/02)

Μαρσέιγ - Ίντερ (21:45)

Βασιλεία - Μπάγερν (21:45)

Ο πίνακας των σκόρερς

7 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

6 γκολ

Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

5 γκολ

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)

Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

Μπαφετιμπί Γκομίς (Λιόν)

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

Ρομάν Σιρόκοβ (Ζενίτ)

4 γκολ

Χοσέ Καγεχόν (Ρεάλ)

Πέδρο (Μπαρτσελόνα)

Όσκαρ Καρντόσο (Μπενφίκα)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)

Χουλκ (Πόρτο)

*ασίστ: 5 Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα), 4 Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ) και Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ