CHAMPIONS LEAGUE

Ροζίτσκι: "Eίμαι υπερήφανος"

Ροζίτσκι: "Eίμαι υπερήφανος"
LAURENCE GRIFFITHS

Ο Τόμας Ροζίτσκι νιώθει υπερήφανος για την εμφάνιση της Άρσεναλ απέναντι στην Μίλαν παρά τον αποκλεισμό των "κανονιέρηδων" από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τόμας Ροζίτσκι ήταν ο ακούραστος εργάτης της Άρσεναλ απέναντι στην Μίλαν. Ο Τσέχος είχε εξαιρετική απόδοση και έκανε την διαφορά.

Σημείωσε το δεύτερο από τα τρία γκολ των "κανονιέρηδων" που λίγο έλειψε να κάνουν την ολική επαναφορά και να αποκλείσουν τους Ιταλούς.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μίλαν είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με 4-0 και ένα θαύμα χρειαζόταν στην Άρσεναλ, ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η απόδοση του Ροζίτσκι κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Ελάχιστα λάθη, πολύ τρέξιμο, ηγετική εμφάνιση. Δυστυχώς γι' αυτόν δεν συνοδεύτηκε με πρόκριση.

Αν και σπάνια εκδηλώνει τα συναισθήματα του δεν μπόρεσε στο τέλος του αγώνα να μην εκφράσει την απογοήτευση του αλλά και τον θαυμασμό του για την εμφάνιση των συμπαικτών του.

"Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Γίνονται θαύματα και ήμασταν κοντά σε ένα από αυτά τα θαύματα. Ξέραμε ότι δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Όταν σημείωσα το δεύτερο γκολ ήμουν σίγουρος ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλα δύο. Μετά το τρίτο γκολ το πίστεψα ακόμα περισσότερο.

Στο ημίχρονο είχαμε πει ότι πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Στην επανάληψη δεν ήμασταν τόσο καλοί καθώς είχαμε δώσει τόσα στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλο αυτά είχαμε την δυνατότητα να βάλουμε και άλλο γκολ.

Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου. Τα θαλασσώσαμε στο Μιλάνο", ήταν τα λόγια του Ροζίτσκι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ