CHAMPIONS LEAGUE

Πελεγκρίνι: "Φέτος θα είναι αλλιώς"

Πελεγκρίνι: "Φέτος θα είναι αλλιώς"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δηλώνει ότι οι διπλές αναμετρήσεις της Σίτι με την Μπαρτσελόνα δεν έχουν καμία σχέση με την περσινή σεζόν, όταν οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο "Etihad" στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής της Σίτι Μανουέλ Πελεγκρίνι δηλώνει ότι οι αναμετρήσεις με την ισπανική ομάδα δεν έχουν σχέση με τις αντίστοιχες αναμετρήσεις των δύο ομάδων την περσινή σεζόν και ότι φέτος η Σίτι θα κάνει το παιχνίδι της!

" Οι αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2013-14 δεν έχουν καμία σχέση με την αποψινή(24/2) αναμέτρηση. Πέρσι είχαμε δώσει 19 αγώνες σε δύο μήνες και δεν ήταν η καλύτερη μας περίοδο. Ελπίζω να είναι η φετινή. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά απέναντι μας έχουμε την Μπαρτσελόνα.

Πέρσι προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το στυλ αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτή τη φορά θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Το σημαντικό για την ομάδα μου είναι να παλέψουμε για την κατοχή.

Να διατηρήσουμε την μπάλα όσο περισσότερο μπορούμε, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, να πιέσουμε την Μπαρτσελόνα και να μειώσουμε την δράση των καλών της παικτών.Ο Αγουέρο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Οταν είναι 100% έτοιμος είναι δύσκολο να ανακοπεί".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ