CHAMPIONS LEAGUE

Ντιαμπί: "Έψαχνα καιρό το γκολ"

Ντιαμπί: "Έψαχνα καιρό το γκολ"

Ο Αμπντουλαγιέ Ντιαμπί αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε και στον τρόπο που εκτέλεσε το πέναλτι, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι που σκόραρε για τη νέα του ομάδα, τη Μπριζ.

Έχοντας συμπληρώσει μικρό χρονικό διάστημα στη Μπριζ, ο Αμπντουλαγέ Ντιαμπί έψαχνε το πρώτο γκολ του και κατάφερε να το πετύχει στο 3-0 επί της Μαλίν, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Jupiter League.

Μετά το παιχνίδι, ο 24χρονος επιθετικός μίλησε για τα συναισθήματα του και παραδέχτηκε ότι "είναι σημαντικό το πρώτο γκολ που πετυχαίνεις όταν πας σε μία νέα ομάδα. Τις τελευταίες εβδομάδες έψαχνα για αποτελεσματικότητα. Δεν είναι καλό για έναν επιθετικό να μην την έχει".

Το γκολ του Γάλλου στράικερ προήλθε από εκτέλεση πέναλτι, η οποία ομολογουμένως ήταν παράξενη! "Επιτάχυνα και μετά, τον ξεγέλασα. Ευτυχώς, δούλεψε. Μετά είδα το πέναλτι να καταλήγει στα δίχτυα! Έχω προβάρει την εκτέλεση σε δύο φάσεις και ανέλαβε την ευθύνη" σχολίασε ο Ντιαμπί.

Ρωτήθηκε για το πως νιώθει που σκόραρε, αλλά, δεν άρχισε το ματς και απάντησε: " Αισθάνομαι ωραία που σκόραρα. Δεν με πείραξε που δεν άρχισα στην ενδεκάδα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη σεζόν για όλους μας".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην παρουσία της οικογένειας του στις εξέδρες: "Αισθάνθηκα όμορφα που είχα τους δικούς μου ανθρώπους στο γήπεδο. Ταξίδεψαν πολλές ώρες με το αμάξι για να με δουν να αγωνίζομαι".

Πάντως, ο Ντιαμπί δεν αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, γεγονός παράξενο για μέλος μιας ομάδας που σκέφτεται μόνο την πρόκριση στα play off του Champions League.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ