CHAMPIONS LEAGUE

Μπόας: "Ξέρω πώς θα νικήσω τη Μπάρτσα"

Μπόας: "Ξέρω πώς θα νικήσω τη Μπάρτσα"

Ο τεχνικός της Πόρτο Αντρέ Βίλας-Μπόας έδωσε το σύνθημα ενόψει του Πόρτο-Μπαρτσελόνα τον ερχόμενο Αύγουστο, ανακοινώνοντας μέσω Twitter ότι γνωρίζει τον τρόπο για να νικήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Με τα τέσσερα τρόπαια στη συλλογή του τη φετινή σεζόν (Europa League, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Πορτογαλίας, Λιγκ Καπ), ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι ο πλέον επιθυμητός προπονητής στη "γηραιά ήπειρο" μαζί με τους Μουρίνιο και Γουαρδιόλα και φροντίζει να συντηρεί το μύθο του... "special two" με κάθε τρόπο.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου ο νεαρός τεχνικός αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι έχει δημιουργήσει φάκελο για τη Μπαρτσελόνα, δημοσιεύοντας μάλιστα το εξώφυλλο της δουλειάς του με τίτλο "Πως να νικήσεις τη Μπαρτσελόνα".

Μπόας: "Ξέρω πώς θα νικήσω τη Μπάρτσα"

Το εξώφυλλο της "εργασίας" του Βίλας-Μπόας

Ο τεχνικός των "δράκων" δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο της ανάλυσης που έκανε, όμως χρησιμοποίησε το ίδιο μέσο για να δημοσιεύσει μερικά σχόλιά του κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League, όπως:

"Πώς θα μπορέσει να νικήσει η Γιουνάιτεντ το Σάββατο, παίζοντας 4-5-1, μαρκάροντας τον Μέσι και πιέζοντας στο κέντρο.

Να αφήσουν τη Μπαρτσελόνα να έχει τη μπάλα και να βάλουν τον Ρούνι δεξιά και τον Ερνάντες επιθετικό".

Η παρακολούθηση αγώνων δεν σταμάτησε πάντως για τον Πορτογάλο στο Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού όπως εκμυστηρεύτηκε θα βρεθεί απόψε το βράδυ στο "Ολίμπικο" για τον τελικό του Κόπα Ιτάλια Παλέρμο-Ίντερ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ