CHAMPIONS LEAGUE

Μπεκενμπάουερ: "Συνηθισμένη ομάδα χωρίς τον Μέσι η Μπαρτσελόνα"

Μπεκενμπάουερ: "Συνηθισμένη ομάδα χωρίς τον Μέσι η Μπαρτσελόνα"

Το τρίτο γκολ της Μπαρτσελόνα έχει ουσιαστικά καταδικάσει τη Μπάγερν σε αποκλεισμό σύμφωνα με τον Φραντς Μπεκενμπάουερ, για τον οποίο η διαφορά των δύο ομάδων είναι μόνο ο... Μέσι.

"Δεν θα κρύψω το γεγονός πως έχω σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα περάσουμε επειδή η Μπαρτσελόνα είναι σε φανταστική φόρμα, όπως είδαμε την περασμένη Τετάρτη", ήταν το αρχικό σχόλιό του στην γαλλική "Equipe" αναφορικά με τον δεύτερο ημιτελικό της Μπάγερν κόντρα στους Καταλανούς , και συνέχισε:

"Το τρίτο γκολ που δεχτήκαμε από τη Μπαρτσελόνα ήταν τρομερό για μας καθώς στο 0-2 είχαμε πραγματικές πιθανότητες. Τώρα φαίνεται πως είμαστε καταδικασμένοι, αν και στη ζωή συμβαίνουν θαύματα.

Χωρίς τον Μέσι, η Μπάρτσα θα ήταν σαν μία οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Είναι εκπληκτικός. Μερικούς μήνες πριν έφτασε και πάλι στο τοπ της φόρμας του. Με τη Μπαρτσελόνα είναι αυτός, και μόνο αυτός, που κάνει τη διαφορά".

Για τον "Κάιζερ" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αμφισβητήσει τα πρωτεία του Αργεντινού αυτή την εποχή, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως για εκείνον ο κορυφαίος όλων των εποχών είναι ο Πελέ.

"Τώρα είναι ο κορυφαίος αλλά καλύτερος σε όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου είναι ο Πελέ. Έπαιξα μαζί του στη Νιου Γιορκ Κόσμος το 1977 και δεν έχω δει ποτέ έναν τέτοιον παίκτη.

Του έδινες τη μπάλα και μετά δεν τον έβλεπες ξανά επειδή ήταν τόσο γρήγορος. Τα έκανε όλα με το ένστικτό του".

Τέλος, ο Μπεκενμπάουερ έκανε εμμέσως κριτική σε κάποιες επιλογές της Μπάγερν κάνοντας υποστήριξε πως ενόψει της νέας σεζόν θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές και μάλιστα με παίκτες όχι μεγάλους σε ηλικία.

"Είμαι πεπεισμένος πως ο σύλλογος θα υπογράψει μερικούς σπουδαίους παίκτες καθώς υπάρχουν έξι μέσα στην ομάδα που είναι πάνω από 30 ετών.

Είναι θέμα του πόσο μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και τώρα είναι η στιγμή να φέρουμε νέο αίμα στην ομάδα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ