CHAMPIONS LEAGUE

Λίμα: "Είμαστε προετοιμασμένοι"

Λίμα: "Είμαστε προετοιμασμένοι"
INTIME SPORTS

Στην Μπενφίκα γνωρίζουν για την ατμόσφαιρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και είναι προετοιμασμένοι σύμφωνα με τον Λίμα.

Στην Μπενφίκα γνωρίζουν για την ατμόσφαιρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και είναι προετοιμασμένοι σύμφωνα με τον Λίμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λίμα στην συνέντευξη Τύπου:

Μετά το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Ακαδέμικα είπατε ότι το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, το βλέπετε σαν τελικό. Ισχύει αυτό ακόμα; " Ισχύει. Είναι ένας τελικός. Βεβαίως βλέπουμε όλα τα ματς με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Θα είμαστε πειθαρχημένοι και θα δώσουμε όσα μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο όπως κάνουμε σε κάθε ματς".

Δεν έχεις βρει τη φόρμα σου, αυτή που είχες στα περσινά ματς. Αυτό σε προβληματίζει φέτος; " Ναι μεν σαν επιθετικός το ξέρω ότι είναι δουλειά μου να βάζω γκολ, αλλά αυτό που προέχει είναι να κερδίζει η ομάδα, ασχέτως ποιος βάζει το γκολ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Έχεις μιλήσει με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που βρίσκεται τώρα στην Μπενφίκα, τον Φέισα, για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσετε αύριο στο γήπεδο; " Γνωρίζω πολύ καλά τι μας περιμένει και είμαστε προετοιμασμένοι".

Πιστεύεις ότι η φανατισμένη ατμόσφαιρα θα δημιουργήσει πρόβλημα στην Μπενφίκα και αν έχετε ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα; " Βεβαίως και έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες και προετοιμασμένοι να παίξουμε σε τέτοιες συνθήκες".

Ο Ανδρέας Σάμαρης, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δήλωσε ότι η ελληνική ομάδα παίζει πολύ πιο δυνατά και με περισσότερο πάθος από την Μπενφίκα. " Δεν θέλω να σχολιάσω τι λένε οι αντίπαλοι. Εγώ θέλω να πω για την ομάδα μου πως είμαστε έτοιμοι και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τιμήσουμε αυτή τη φανέλα που φοράμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ