CHAMPIONS LEAGUE

Ζεζούς: "Δεν είναι τελικός"

Ζεζούς: "Δεν είναι τελικός"
INTIME SPORTS

Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, αλλά όχι τελικός για την Μπενφίκα, σύμφωνα με όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Πορτογάλων Ζόρζε Ζεζούς.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είναι τελικός για την Μπενφίκα, όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Ζόρζε Ζεζούς στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (4/11).

Παράλληλα είπε πως οι Πειραιώτες είναι μια ισάξια ομάδα και πως δεν θα επηρεάσει την ομάδα του η ατμόσφαιρα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μπενφίκα:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Συμφωνείτε; " Συμφωνώ με τον κύριο Μίτσελ. Είναι δύο ομάδες ισάξιες, με καλούς παίκτες και ισάξιους αναπληρωματικούς. Πρόκειται για ένα δύσκολο και δυνατό ματς".

Θα επηρεάσει η "καυτή" έδρα του Ολυμπιακού την Μπενφίκα; " Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα. Έχουμε παίξει στην Πορτογαλία, δεν είναι θέμα οπαδών, αλλά η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Και εμείς από την δική μας μεριά θέλουμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο".

Η Μπενφίκα θα παίξει για τη νίκη ή της φτάνει και η ισοπαλία; " Δεν είναι τελικός. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη και μετά το τέλος των τριών αγώνων που έχουν μείνει, και των έξι συνολικά, θα γνωρίζουμε αν έχουμε περάσει ή όχι".

Θα ενισχύσετε το κέντρο σας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; " Αυτό κάνουμε τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο για το ματς με τον Ολυμπιακό. Και στα παιχνίδια πρωταθλήματος κοιτάζουμε να θωρακίσουμε το κέντρο για να μην έχουμε προβλήματα στα μετόπισθεν".

Για το ατομικό του ρεκόρ, μια και είναι ο τρίτος Πορτογάλος προπονητής σε αριθμό αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ: " Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να ανεβάσουμε τη χώρα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Για το αν ονειρεύεται τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: " Είμαστε μία ομάδα σαν τις άλλες. Μπορεί άλλες να ονειρεύονται πιο δυνατά, αλλά εμείς έχουμε δικαίωμα σ' αυτό το όνειρο, ειδικά από την στιγμή που γίνεται στο γήπεδό μας ο φετινός τελικός".

Για την τακτική που θα ακολουθήσει η Μπενφίκα στο Φάληρο: " Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα και κυρίως να εφαρμόσουμε τη στρατηγική που κάνουμε στις προπονήσεις".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ