CHAMPIONS LEAGUE

Κυριάκος Παπαδόπουλος: "Ήμασταν η καλύτερη ομάδα"

Κυριάκος Παπαδόπουλος: "Ήμασταν η καλύτερη ομάδα"
Σάλκε - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της Σάλκε, παρά το γεγονός ότι προήλθε από ένα τυχερό γκολ, όπως τόνισε. Τι είπε για Μήτρογλου και τι έταξε στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός της γερμανικής ομάδας:

" Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο παιχνίδι. Πιέσαμε τον Ολυμπιακό από το πρώτο λεπτό. Είχαμε την υπεροχή και έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ. Τελικά τα καταφέραμε με έναν τυχερό τρόπο. Εύχομαι καλή τύχη στον Ολυμπιακό για τη συνέχεια".

Για τη φιλία του με τον Κώστα Μήτρογλου, είπε: " Είμαστε πολύ καλοί φίλοι εκτός γηπέδου. Μέσα στο γήπεδο όμως δεν ισχύουν αυτά".

Για το αν έχει τάξει σουβλάκια στους συμπαίκτες του, όπως μετά το ματς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", δήλωσε: " Σήμερα έχω τάξει τραπέζι".

Για το αν έχει κάποια προτίμηση εν όψει της συνέχειας του Champions League, τόνισε: " Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά μόνο την ομάδα μας. Όποιος κι αν έρθει δεν έχουμε κανένα πρόβλημα".

Χούντελαρ: "Πήραμε μία μικρή... εκδίκηση"

Ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ τόνισε πως η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν σημαντική, διότι κράτησε τη Σάλκε στην κορυφή του Β' ομίλου.

Αναλυτικά όσα είπε: " Ήταν μία μεγάλη και σημαντική νίκη, διότι μείναμε στην πρώτη θέση κι έχει μείνει μόνο το ματς με τη Μονπελιέ για να παραμείνουμε πρώτοι. Το ματς με τη Λεβερκούζεν το περασμένο Σάββατο δεν ήταν καλό, αφού χάσαμε με 0-2, αλλά σήμερα πήραμε μία μικρή... εκδίκηση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ