CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο"

Κλοπ: "Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο"

Πεπεισμένος ότι η Ρεάλ θα επιτεθεί από την αρχή για το γρήγορο γκολ εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος όμως τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο του τελικού.

"Η Ρεάλ μπορεί να κάνει την ανατροπή και θα προσπαθήσει να το κάνει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν νιώθουμε πως είμαστε στον τελικό αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε.

Θα κερδίσει μία μόνο ομάδα, οφείλουμε να παλέψουμε", τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, παραμονή της ρεβάνς του 4-1 υπέρ των Βεστφαλών, και συνέχισε:

"Παίξαμε πέρυσι ένα καλό ποδόσφαιρο στο Champions League αλλά χωρίς να παίρνουμε νίκες, κάτι που καταφέρνουμε φέτος. Ονειρευόμαστε τον τελικό όπως τον ονειρευόμασταν στο ξεκίνημα.

Είναι σίγουρο πως η Ρεάλ θα αλλάξει πράγματα σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό, θα επιτεθούν από την αρχή για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, δεν είναι μυστικό.

Φέτος πάντως έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση τη Ρεάλ στα ματς των ομίλων και θα προσπαθήσουμε να το ξανακάνουμε.

Έχουμε μεγάλες δυνατότητες στην επίθεση και θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε αυτό αλλά θα χρειαστεί η κατάλληλη ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας.

Εμείς δεν αλλάζουμε το παιχνίδι μας ανάλογα τον αντίπαλο, παίζουμε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Οι αντίπαλοι πρέπει να προσαρμοστούν στο δικό μας παιχνίδι..."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ