CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Σημαντική βραδιά για μας"

Κλοπ: "Σημαντική βραδιά για μας"

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι χρειάζεται υπομονή το παιχνίδι με την Μάλαγα ώστε η Ντόρτμουντ να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Η Ντόρτμουντ διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλαγα.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και ζήτησε υπομονή από΄τον κόσμο και τους παίκτες του ώστε να φθάσουν στον στόχο τους.

" Είπα στους παίκτες μου ότι ακούσαμε πολλά αρνητικά σχόλια με αφορμή την απόδοση μας στο πρώτο ματς με την Μάλαγα. Δεν έχω ιδέα πως μπορεί μία ομάδα να κερδίσει την Μάλαγα στην έδρα της έτσι απλά. Ό,τι έχουμε πετύχει ως ομάδα μέχρι σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι θετικό.

Αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει τίποτα. Θέλουμε να συνεχίσουμε γράφουμε ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος όλων στην ομάδα. Υπάρχουν δύο τρόποι να προσεγγίσεις αυτό το παιχνίδι. Ή νιώθεις την πίεση ή αισθάνεσαι την ευκαιρία. Το δεύτερο είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί σε μας.

Ένα μείγμα από ταλέντο, νοοτροπία και η σχέση με τους οπαδούς μας αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας μας. Η ατμόσφαιρα στην Μάλαγα ήταν ωραία αλλά μπορούμε να την ξεπεράσουμε.

Σήμερα (9/4) θα είναι μία σημαντική βραδιά για μας οπότε θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δώσουμε τα πάντα. Όλοι θέλουν να κερδίζουμε 5-0 στο πρώτο 12λεπτο και να προκριθούμε εύκολα. Δεν νομίζω ότι η Μάλαγα θα μας αφήσει να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Χρειάζεται υπομονή. Αν θέλουμε να φθάσουμε στα ημιτελικά θα πρέπει να περάσουμε μέσα από δύσκολες καταστάσεις".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ