CHAMPIONS LEAGUE

Προλαβαίνουν Μάλαγα Χούμελς και Μπλατσικόφσκι

Προλαβαίνουν Μάλαγα Χούμελς και Μπλατσικόφσκι
2011 GETTY IMAGES

Με τους Ματς Χούμελς και Γιακούμπ Μπλατσικόφσκι είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί κόντρα στη Μάλαγα η Ντόρτμουντ όπως επιβεβαίωσε και ο Γιούργκεν Κλοπ.

Στη μάχη της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League είναι πολύ πιθανό να ριχτούν οι Ματς Χούμελς και Γιακούμπ Μπλατσικόφσκι.

Αμφότεροι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού τελευταία και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν είχαν αγωνιστεί και στον πρώτο προημιτελικό κόντρα στη Μάλαγα.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε πως όλοι όσοι είχαν μικροπροβλήματα, συμπεριλαμβανομένων και των Μάρκο Ρόις ΡόμανΒάιντερφελερ, τα ξεπέρασαν δηλώνοντας: "Τα πράγματα πάνε καλά για τους αμφίβολους παίκτες, ο Χούμελς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή".

Ακόμη για το παιχνίδι της Τρίτης, το οποίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, είπε: "Το μεγάλο μας λάθος στο πρώτο παιχνίδι ήταν που δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα αύριο και πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε. Η ατμόσφαιρα στη Μάλαγα ήταν πολύ καλή, αλλά αύριο θα είναι κορυφαία, χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ