CHAMPIONS LEAGUE

"Καρφιά" Ιμπραχίμοβιτς κατά Μπλαν

"Καρφιά" Ιμπραχίμοβιτς κατά Μπλαν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Παρί θεωρώντας πως η ομάδα του ήταν ανωτερη από την Μάντσεστερ Σίτι ενώ άφησε αιχμές κατά του συστήματος που παρέταξε ο Λοράν Μπλαν στο "Etihad".

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέτυχε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι και να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League και για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μία από τις αιτίες για τον αποκλεισμό ήταν το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Τιάγκο Σίλβια, Μαρκίνιος, Οριέ) με το οποίο έπαιξε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο.

"Είμαι πολύ θυμωμένος, πετάξαμε δύο παιχνίδια στα οποία δεν μπορέσαμε να παίξαμε στο συνηθισμένο για μας επίπεδο. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο και αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν.

"Καρφιά" Ιμπραχίμοβιτς κατά Μπλαν

Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με ένα σύστημα που δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Τώρα όμως ό,τι έγινε, έγινε", δήλωσε ο Σουηδός σούπερ σταρ, αφήνοντας ουσιαστικά και την "σπόντα" του για τον Λοράν Μπλαν, για να καταλήξει: "Πιστεύω ότι ήμασταν πιο δυνατοί από αυτούς".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ