CHAMPIONS LEAGUE

Η Μίλαν αμφισβητεί την Μπαρτσελόνα

Η Μίλαν αμφισβητεί την Μπαρτσελόνα

Η Μίλαν χωρίς τον Πατσίνι πάει στο "Καμπ Νόου" για να υπερασπιστεί το 2-0 του "Σαν Σίρο", με την Μπαρτσελόνα να αγωνιά για τον Τσάβι. Η Σάλκε υποδέχεται την Γαλατάσαράι χωρίς τον Χούντελααρ, γεγονός που έχει "τονώσει" τους Τούρκους. Δείτε πιθανές συνθέσεις...

Μπαρτσελόνα και Μίλαν "συγκρούονται" το βράδυ της Τρίτης στην ρεβάνς του 2-0 στο "Σαν Σίρο", ενώ την ίδια ώρα (21:45) η Σάλκε υποδέχεται την Γαλατάσαράι.

Στην Κωνσταντινούπολη το σκορ ήταν 1-1 και έτσι οι Γερμανοί έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, όμως ο τραυματισμός του Χούντελααρ τους έχει ρίξει την ψυχολογία.

Στο "Καμπ Νόου" η Μίλαν χωρίς τον Πατσίνι έχει την ευκαιρία να αποκλείσει την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, καθώς έχει βάλει τις βάσεις στο Μιλάνο.

Δείτε παρακάτω αγωνιστικά νέα και πιθανές 11άδες...

Μπαρτσελόνα - Μίλαν (21:45)

Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη

Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα, Τζόρντι Ρόουρα, τόνισε πως θα περιμένει τον Τσάβι μέχρι και την τελευταία στιγμή και αν δεν τα καταφέρει πιθανότατα θα καλύψει την θέση του στην 11άδα ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Όσον αφορά στην Μίλαν, ο Τζαμπάολο Πατσίνι δεν ταξίδεψε στην Ισπανία, καθώς τελικά ο τραυματισμός του στο ματς με την Τζένοα δεν ήταν ασήμαντος.

Με τον Μπαλοτέλι να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, για την θέση του Πατσίνι "παλεύουν" οι Μ'Μπαγ Νιάνγκ, Μπόγιαν Κρκιτς και Ρομπίνιο.

Από το ματς με την Τζένοα και ο Φιλίπ Μεξές είχε αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί όπως και ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Ινιέστα, Μέσι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Κονστάν, Αμπροζίνι, Μοντολίβο, Μουντάρι, ΚΠ Μπόατενγκ, Μ'Μπαγ Νιάνγκ, Ελ Σααραουί.

Τιάγκο Αλκάνταρα, Πίντο & Μέσι στην προπόνηση...

Η Μίλαν αμφισβητεί την Μπαρτσελόνα

Ο Μάσιμο Αμπροζίνι στην συνέντευξη τύπου...

Η Μίλαν αμφισβητεί την Μπαρτσελόνα

Σάλκε - Γαλατάσαράι (21:45)

Γήπεδο: "Arena AufSchalke", Γκέλζενκιρχεν

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, έτσι η Σάλκε δέχτηκε ένα σοβαρό πλήγμα.

Με τον Τσιπριάν Μάρικα επίσης τραυματία και τον Ραφαέλ να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Τέεμου Πούκι αναμένεται να είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ντράξλερ πίσω του, δεξιά τον Φαρφάν και αριστερά τον Μπάστος.

Ο Τζερμέιν Τζόουνς είναι τιμωρημένος και έτσι ο Χέγκερ θα είναι στο κέντρο δίπλα στον Νόιστεντερ, ενώ δεν έχουν επιστρέψει από τραυματισμό Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ιμπραχίμ Αφελάι, Λαρς Ούνερσταλ και Κρίστοφ Μόριτς.

Στην Γαλατάσαράι οι Νουνκέ και Γκιοκχάν Ζαν "μάχονται" για μία θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Εμπουέ και Σαμπρί Σαριόγλου για αυτήν του δεξιού μπακ.

Οι Τόμας Ουιφαλούσι και Γιόχαν Ελμάντερ εξακολουθούν να είναι νοκ-άουτ, ενώ ο Ντρογκμπά θα επιστρέψει στην 11άδα και θα είναι παρτενέρ του Μπουράκ Γιλμάζ στην επίθεση.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Κολάσινατς, Νόιστεντερ, Χέγκερ, Ντράξλερ, Φαρφάν, Μπάστος, Πούκι.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Γκιοκχάν Ζαν, Σεμίχ Καγιά, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ, Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ.

Ντρογκμπά και Ριέρα στην προπόνηση...

Η Μίλαν αμφισβητεί την Μπαρτσελόνα

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ στην συνέντευξη τύπου...

Η Μίλαν αμφισβητεί την Μπαρτσελόνα

Οι ρεβάνς των "16":

Τρίτη 05/03

Ντόρτμουντ - Σαχτάρ 3-0 [ 2-2 ]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρεάλ 1-2 [ 1-1 ]

Τετάρτη 06/03

Γιουβέντους - Σέλτικ 2-0 [ 3-0 ]

Παρί Σεν-Ζερμέν - Βαλένθια 1-1 [ 2-1 ]

Τρίτη 12/03

Σάλκε - Γαλατάσαράι [ 1-1 ]

Μπαρτσελόνα - Μίλαν [ 0-2 ]

Τετάρτη 13/03

Μάλαγα - Πόρτο [ 0-1 ]

Μπάγερν - Άρσεναλ [ 3-1 ]

Ο πίνακας των σκόρερς:

8 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ

Μπουράκ Γιλμάζ (Γαλατάσαράι)

5 γκολ

Εσεκιέλ Λαβέτσι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Οσκάρ (Τσέλσι)

Ζόνας (Βαλένθια)

Αλάν (Μπράγκα)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

4 γκολ

Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Γιουβέντους)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Λούκας Ποντόλσκι (Άρσεναλ)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Ουίλιαν (Σαχτάρ)

Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ