CHAMPIONS LEAGUE

Η Dream Team του Τσάμπι Αλόνσο

Η Dream Team του Τσάμπι Αλόνσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο κλήθηκε να επιλέξει την ιδανική ενδεκάδα για εκείνον στο Champions League, με τις Μπάγερν και Ρεάλ να έχουν την τιμητική τους. Δείτε τις επιλογές του Ισπανού μέσου.

Έχοντας κατακτήσει δις το Champions League, μία φορά με τη Λίβερπουλ (2005) και άλλη μία με τη Ρέαλ Μαδρίτης (2014), ο Τσάμπι Αλόνσο είναι από τους πλέον κατάλληλους για να διαλέξει μία ομάδα η οποία θα πήγαινε... τρένο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Για το λόγο αυτό η Daily Mail ζήτησε από τον άσο της Μπάγερν Μονάχου να φτιάξει την ιδανική για αυτόν ενδεκάδα του Champions League από παίκτες του παρόντος αλλά και του παρελθόντος, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως ενδιάφεροντα.

Η Dream Team του Τσάμπι Αλόνσο

Από τη Μπάγερν Μονάχου στην οποία βρίσκεται τώρα διάλεξε τρεις παίκτες (Νόιερ, Λαμ και Αλάμπα), ενώ και η προηγούμενη ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης, έχει την τιμητική της με τον Αλόνσο να προτιμάει ισάριθμους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα των "μερένγκες".

Η Dream Team του Τσάμπι Αλόνσο
© SHARPSTOCK / ALAMY

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στη δική του θέση, αυτή του αμυντικού χαφ, επέλεξε έναν παίκτη με τεράστιες επιθετικές ικανότητες όπως είναι ο Τσάβι, προκειμένου να φτιάξει την ενδεκάδα του με σύστημα 4-4-2 σε ρόμβο.

Η Dream Team του Τσάμπι Αλόνσο:

Τερματοφύλακας: Νόιερ

Αμυντικοί: Λαμ, Ράμος, Πουγιόλ, Αλάμπα

Μέσοι: Τσάβι, Τζέραρντ, Σκόουλς, Ζιντάν

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ