CHAMPIONS LEAGUE

Έπιασε Ραούλ ο Τσάβι

Έπιασε Ραούλ ο Τσάβι

Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια ο Ραούλ έχει συγκάτοικο στην κορυφή της λίστας με τους πρώτους σε συμμετοχές στην ιστορία του Champions League.

Ιστορία έγραψε το βράδυ της Τετάρτης ο Τσάβι, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με το ΑΠΟΕΛ. Αυτό ήταν το 142ο παιχνίδι στο Champions League για τον Ισπανό, ο οποίος έπιασε έτσι στη σχετική λίστα τον Ραούλ. Ο άλλοτε επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τα τελευταία 10 χρόνια ο πρώτος σε συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Τσάβι θα έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει και να κάνει το ρεκόρ δικό του. Η πρώτη του συμμετοχή ήταν το 1998 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-3) και έκτοτε έχει χαρίσει μερικές εντυπωσιακές στιγμές, ενώ έχει πανηγυρίσει τρεις φορές την κατάκτηση του τίτλου.

Τσάβι και Ραούλ έχουν μία συμμετοχή περισσότερη από Ίκερ Κασίγιας και Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος είναι ο πρώτος σε περίπτωση που μετρούσαν και οι συμμετοχές στα προκριματικά της διοργάνωσης (151). Ακολουθούν οι Κλάρενς Ζέεντορφ με 125 και Πολ Σκόουλς με 124.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ