CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Eυκαιρία για πρόκριση"

Αντσελότι: "Eυκαιρία για πρόκριση"

Ο Κάρλο Αντσελότι βλέπει το παιχνίδι απέναντι στην Γιουβέντους ως μία ευκαιρία για πρόκριση της Ρεάλ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε τις δηλώσεις του Ιταλού προπονητή.

Ευκαιρία να "κλειδώσει" την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτηρίζει τον αγώνα απέναντι στην Γιουβέντους ο προπονητής της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι.

Στην συνέντευξη Τύπου ο Αντσελότι εξήρε την δουλειά του Αντόνιο Κόντε και προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ της "βασίλισσας".

" Ο Κόντε έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά. Δουλεύει σε ένα σύλλογο που νιώθει πολύ καλά και έχει κάνει πολλά περισσότερα απ' όσα είχε φανταστεί.

Πρέπει να κάνουμε αλλαγές στην ομάδα ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα δυνατοί αν και μερικές φορές χάνουμε την ισορροπία μας με το ροτέισον.

Η Γιουβέντους έχει πολλές δυσκολίες στον όμιλο και για μας είναι ευκαιρία να σφραγίσουμε την πρόκριση όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ και αυτό είναι το πρόβλημα μας. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η δουλειά στην άμυνα ωστόσο εμείς έχουμε βάλει 42 γκολ σε 15 παιχνίδια. Ο Βαράν θα ξεκινήσει το παιχνίδι και θα αποφασίσω ποιος από τους Ράμος και Πέπε θα είναι ο παρτενέρ του.

Ο Αλόνσο και ο Πίρλο είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες και είμαι τυχερός που έχω συνεργαστεί μαζί τους. Ήμουν τυχερός που είχα τον Πίρλο στην Μίλαν και τον Αλόνσο τώρα στην Ρεάλ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ