CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Μας λείπει η ταχύτητα"

Αντσελότι: "Μας λείπει η ταχύτητα"

Ο Κάρλο Αντσελότι ανέλυσε τους λόγους της ήττας της Ρεάλ από την Αθλέτικ και τι πρέπει να αποφύγουν οι παίκτες του στον αγώνα με την Σάλκε.

Η Ρεάλ υποδέχεται στην Σάλκε στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο ματς η Ρεάλ είχε νικήσει 2-0 στην Γερμανία. Ο Κάρλο Αντσελότι ανέλυσε τους λόγους που η Ρεάλ δεν βάζει πολλά γκολ χαρακτηρίζοντας αργό τον τρόπο που αναπτύσσονται οι παίκτες του.

" Οι Μπενζεμά, Ρονάλντο και Μπέιλ θα ξεκινήσουν στην αρχική 11αδα. Έχουν σκοράρει λιγότερο στις τελευταίες αγωνιστικές γιατί δεν είχαν βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Μετά την ήττα από την Αθλέτικ προσπάθησα να αναλύσω στους παίκτες μου αυτά που σκεφτόμουν. Κάνουμε πολλές πάσες και το παιχνίδι μας δεν είναι γρήγορο.

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ δεν θα είναι στην βασική 11αδα αλλά τα πηγαίνει πολύ καλά. Ο Κεντίρα και ο Μόντρις θα αγωνιστούν κάποια λεπτά. Πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους επιθετικούς μας.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με έχει καλέσει πολλές φορές στο γραφείο του τις τελευταίες ημέρες. Αισθάνομαι την στήριξη του συλλόγου και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ