ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πελέ: "Ο Ρονάλντο άξιζε περισσότερο την Χρυσή Μπάλα από τον Μέσι"

Πελέ: "Ο Ρονάλντο άξιζε περισσότερο την Χρυσή Μπάλα από τον Μέσι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άξιζε την Χρυσή Μπάλα σύμφωνα με τον Πελέ. Τι δήλωσε για τον Νεϊμάρ αλλά και για την εθνική Βραζιλίας ενόψει της έναρξης του Confederations Cup.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Confederations Cup, ο Πελέ μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και πέρα από τη διοργάνωση αναφέρθηκε και στους δύο κορυφαίους παίκτες του κόσμου: Τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με τον σπουδαίο Βραζιλιάνο, η Χρυσή Μπάλα άξιζε να πάει στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι σε αυτόν της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Κριστιάνο και του χρόνου στη "βασίλισσα".

Ο Πελέ μίλησε και για την μεταγραφή του Νεϊμάρ στους "μπλαουγκράνα" πιστεύοντας πως "μπορεί να φτάσει το επίπεδο του Ζιντάν, ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές". Παράλληλα συμπλήρωσε ότι ο συμπατριώτης του θα μάθει πολλά από την παρουσία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Τέλος, σχετικά με την παρουσία της Βραζιλίας στο Confederations Cup, σημείωσε ότι "η σημερινή ομάδα δεν έχει το επίπεδο να κερδίσει την διοργάνωση ωστόσο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το τεχνικό επιτελείο να την προετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα ενόψει του Μουντιάλ".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ