ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Παρουσιάστηκε ο Λουίς Φαμπιάνο

Παρουσιάστηκε ο Λουίς Φαμπιάνο

Ο Λουίς Φαμπιάνο παρουσιάστηκε και επίσημα από την Σάο Πάουλο μπροστά σε 45.000 φίλαθλους του συλλόγου στο γήπεδο των "τρικολόρ παουλίστα" , "Morumbi".

Η μεταγραφή του από την Σεβίλη κόστισε στον σύλλογο 7.600.000 ευρώ και είναι από τις ακριβότερες στην ιστορία του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ήταν πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στην πατρίδα του, ενώ όπως τόνισε δεν περίμενε τόσο πολύ κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο, αποθεώνοντας τον.

Μαζί με τον νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σάο Πάουλο ήταν ο και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής (27/3) με την Κορίνθιανς, Ροζεριο Σένι, ο οποίος πέτυχε το εκατοστό του γκολ με τα χρώματα της ομάδος, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Ο Φαμπιάνο εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και έγινε στην κυριολεξία χαμός. Το Αυστραλιανό συγκρότημα AC / DC, ήταν εκεί και μόλις τον είδαν να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο άρχισαν να παίζουν τον ύμνο της ομάδας σε ροκ ρυθμούς.

Παρουσιάστηκε ο Λουίς Φαμπιάνο

Στις κερκίδες επικρατούσε μεγάλος ενθουσιασμός ενώ τα φώτα του γηπέδου ήταν σβηστά, κάνοντας την ατμόσφαιρα ποδοσφαιρικά "ρομαντική".

Ο πρώην επιθετικός της Σεβίλης είπε για όλα αυτά που έζησε τις τελευταίες μέρες:

"Όλα είναι τόσο τέλεια, δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Τι να πω ειλικρινά...δεν ξέρω. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Σάο Πάουλο είναι μια μεγάλη ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και εξαιρετικό προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που με υποδέχτηκαν τόσο μα τόσο θερμά".

"Ήρθα εδώ όχι για να αποδείξω πράγματα αλλά για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τίτλους και να νικάει συνεχώς. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας", πρόσθεσε.

Για τον ποδοσφαιριστή μίλησε και ο Ροζέριο Σένι λέγοντας:

"Θέλω να καλωσορίσω τον Λουίς Φαμπιανο στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα είναι συμπαίκτης μας. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής άλλα και χαρακτήρας. Σίγουρα θα μας βοηθήσει..."

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ