ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο "στρατιωτικός" νόμος του Ντούνγκα

Ο "στρατιωτικός" νόμος του Ντούνγκα
Ντούνγκα Κακά

Κινητά, τάμπλετ, σκουλαρίκια και άλλα... πράγματα του "διαβόλου" απαγορεύονται ρητά από τον Κάρλος Ντούνγκα στην Βραζιλία (VIDEO).

Μετά το κάζο στα γήπεδα της Βραζιλίας, η ομοσπονδία της χώρας του καφέ έδωσε τα κλειδιά της Σελεσάο στον Κάρλος Ντούνγκα, με σκοπό να σφίξουν τα... γάλατα.

Η διαφορά στο πρώτο διάστημα παραμονής του νέου τεχνικού είναι εμφανής, με την Βραζιλία να δείχνει ένα πιο συγκροτημένο πρόσωπο τόσο επιθετικά όσο (κυρίως) και αμυντικά.

Ο Κάρλος Ντούνγκα, όμως, δεν αστειεύεται και έχει κάνει ξεκάθαρο πως σε θέματα πειθαρχίας θα είναι αμείλικτος. Έτσι πρόσφατα έστειλε τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας στους ποδοσφαιριστές του, μέσα στον οποίο υπάρχουν πράγματα που θα δυσκολέψουν κάποιους από αυτούς.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο Ντούνγκα δεν θέλει σκουλαρίκια, καπέλα και άλλα μπιχλιμπίδια όταν η ομάδα είναι μαζεμένη.

Έχει απαγορεύσει την ύπαρξη κινητών και τάμπλετ κατά τη διάρκεια του φαγητού και της ομιλίας/συγκέντρωσης των παικτών, ενώ έχει ζητήσει από όλους τους παίκτες να τραγουδούν την εθνικό ύμνο της Βραζιλίας πριν τα παιχνίδια.

Τέλος τους απαγόρευσε να περνούν πολιτικά και θρησκευτικά μηνύματα μέσω της ομάδας, όπως και να πληρώνουν μόνοι τους λογαριασμούς των κινητών τους με την Βραζιλία!

Ανοιχτό του αρχηγού

Ένα ακόμα θέμα που παραμένει ανοιχτό είναι του αρχηγού. Ναι μεν ο Νεϊμάρ πήρε το περιβραχιόνιο, ο Ντούνγκα, ωστόσο, άφησε να εννοηθεί πως ο Τιάγκο Σίλβα μπορεί να το ξαναπάρει πίσω!

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ