ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μένει στη Φλαμένγκο ο Ροναλντίνιο

Μένει στη Φλαμένγκο ο Ροναλντίνιο

Τελικά ούτε Παναθηναϊκός ούτε MLS... Η Φλαμένγκο πέτυχε να κρατήσει τον Ροναλντίνιο στις τάξεις της και το 2012, αφού ήρθε σε συμφωνία με την εταιριά που καλύπτει μέρος του συμβολαίου του.

Σύλλογοι από το MLS (Λος Άντζελες Γκάλαξι και Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς ειδικότερα) αλλά και ο Παναθηναϊκός ακούστηκαν έντονα το τελευταίο διάστημα ως υποψήφιοι μνηστήρες του Ροναλντίνιο, όμως όπως όλα δείχνουν ο 31χρονος άσος θα φοράει τα κοκκινόμαυρα και την επόμενη χρονιά.

Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η "Globo Esporte", η Φλαμένγκο βρήκε τη χρυσή τομή με την Traffic, εταιρία που καλύπτει μέρος του συμβολαίου του παίκτη, έτσι ώστε να καταβληθούν άμεσα μισθοί τεσσάρων μηνών που είχαν συσσωρευτεί και δεν είχαν καταβληθεί στον " Ρόνι".

'Οπως μάλιστα έγινε γνωστό, υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, όμως αυτό θα γίνει πιθανότατα στις 9 Ιανουαρίου, προκειμένου να τελειώσει οριστικά το σίριαλ με την παραμονή ή μη του παίκτη στη "Φλα".

"Είναι ένα ετεροχρονισμένο δώρο από τον Άγιο Βασίλη που δίνουμε στους οπαδούς μας. Είναι μία ημέρα μεγάλης χαράς.

Δουλέψαμε σκληρά για αυτή τη συμφωνία και τελικά όλα πήγαν καλά", τόνισε ο υπεύθυνος για τα οικονομικά της Φλαμένγκο, Μίτσελ Λέβι.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ