ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μετράει μέρες ο Ροναλντίνιο

Μετράει μέρες ο Ροναλντίνιο

Η μέτρια εμφάνιση του Ροναλντίνιο στον τελευταίο αγώνα της Φλαμένγκο, αλλά και οι κακές σχέσεις με τη διοίκηση του συλλόγου οδήγησαν τον Τύπο της χώρας στο συμπέρασμα πως μετράει μέρες στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, οι ενδείξεις στην υπόθεση "Ροναλντίνιο" είναι πως ο Βραζιλιάνος μέσος δεν πρόκειται να φοράει για πολύ καιρό ακόμα τη φανέλα της Φλαμένγκο.

Η εμφάνιση του διεθνούς μέσου κόντρα στη Φιγκεϊρένσε ήταν μέτρια, ενώ και οι σχέσεις του παίκτη με τη διοίκηση του συλλόγου είναι πια σε οριακό σημείο.

Υπολογίζοντας λοιπόν όλα αυτά ο βραζιλιάνικος Τύπος, και σε συνδυασμό με την εμπλοκή του ονόματος του Παναθηναϊκού, θεωρεί ότι οι μέρες του Ροναλντίνιο στη Φλαμένγκο είναι μετρημένες και πως η επιστροφή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα είναι δεδομένη. Εξάλλου για τον "Ρόνι" υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

"Δε θέλω να φύγει, αλλά..."

Την ίδια ώρα, η πρόεδρος της Φλαμένγκο, Πατρίσια Αμορίμ, τόνισε για μία ακόμη φορά την επιθυμία της να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα, αλλά δεν δίστασε να αφήσει κάθε ενδεχόμενο ανοικτό.

"Πάντα κοιτάω όλες τις προτάσεις, αλλά εγώ είμαι αυτή που έφερε τον Ροναλντίνιο και, ασφαλώς, θέλω να μείνει. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, αλλά και για έναν ειλικρινή και τίμιο άνθρωπο. Ήταν μεγάλη υπόθεση η έλευση του", είπε στους εκπροσώπους του Τύπου.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ