ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Σάντος απειλεί την Ρεάλ Μαδρίτης

Neymar of Brazil's Santos celebrates after scoring against Uruguay's Penarol, during their 2011 Copa Libertadores second leg final football match, at Pacaembu stadium, in Sao Paulo, Brazil, on June 22, 2011. AFP PHOTO /VANDERLEI ALMEIDA (Photo credit should read VANDERLEI ALMEIDA/AFP/Getty Images)
Neymar of Brazil's Santos celebrates after scoring against Uruguay's Penarol, during their 2011 Copa Libertadores second leg final football match, at Pacaembu stadium, in Sao Paulo, Brazil, on June 22, 2011. AFP PHOTO /VANDERLEI ALMEIDA (Photo credit should read VANDERLEI ALMEIDA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο πρόεδρος της Σάντος απείλησε να καταγγείλει την Ρεάλ Μαδρίτης στην FIFA για παράνομη προσέγγιση του Νεϊμάρ. Τι άλλο ανέφερε στις δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος της Σάντος, Λουίς Αλβάρο Ντε Ολιβέιρα Ριμπέιρο απείλησε την Ρεάλ Μαδρίτης αναφέροντας ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να την καταγγείλει στην FIFA για παράνομη προσέγγιση του Νεϊμάρ.

Η ομάδα της Βραζιλίας επιθυμεί να διατηρήσει στο δυναμικό της τον νεαρό επιθετικό ο οποίος έχει ρήτρα ύψους 45 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του.

"Αν η Ρεάλ ή άλλη ομάδα αποφασίσει να πληρώσει την ρήτρα δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τις καταγγείλουμε στην FIFA για προσέγγιση του παίκτη χωρίς την άδεια μας.Οι διαπραγματεύσεις έχουν παγώσει και δεν θα ανοίξουν", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε με τον μάνατζερ του Νεϊμάρ στο Παρίσι και έκανε ενδιαφέρουσα πρόταση. Του είπα ότι δεν θα τον αφήσουμε αν και θέλει να μείνει μαζί μας και εκείνος.Σας διαβεβαιώνω ότι ο Νεϊμάρ θα αγωνιστεί με την Σάντος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων. Το είχα πει πριν γίνουν όλα αυτά".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ