ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Υπέγραψε ο Πάτο στην Σάντος

Υπέγραψε ο Πάτο στην Σάντος

Ο Πατρίσιο Ροντρίγκες, ο οποίος βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στην Σάντος από την Ιντεπεντιέντε, υπογράφοντας για 4 χρόνια

Ο Πατρίσιο Ροντρίγκες, ο οποίος είναι γνωστός και ως "Πάτο", υπέγραψε στην Σάντος συμβόλαιο 4 ετών, έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από την Ιντεπεντιέντε.

Ο 22άχρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος είχε βρεθεί πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και μάλιστα θεωρήθηκε "κλεισμένος" από τον ελληνικό τύπο, αλλά τελικά επέλεξε το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Η Σάντος έδωσε 2.800.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και έχει δικαίωμα να αγοράσει σε έναν χρόνο και το υπόλοιπο 50%.

Σε δηλώσεις του μετά τις υπογραφές τόνισε πως πήγε στην καλύτερη ομάδα της Αμερικής και φυσικά εκθείασε τον Νεϊμάρ.

"Είναι η καλύτερη ομάδα στην Αμερική. Ξέρω τι σημαίνει ο Νεϊμάρ στον κόσμο, τον ξέρω προσωπικά και έχω την καλύτερη άποψη για αυτόν".

"Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματοποιώ ένα όνειρο, να παίξω στην Σάντος μαζί με τον Νεϊμάρ. Ο Πελέ ήθελε να παίξει σε μεγάλες ομάδες όπως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν. Και η Σάντος είναι μία από αυτές", τόνισε ο Ροντρίγκες.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ