ΒΕΛΓΙΟ

Παίκτης της Σταντάρ πλήρωσε τον προπονητή για να παίξει!

Παίκτης της Σταντάρ πλήρωσε τον προπονητή για να παίξει!

Ο πρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης, Μπρούνο Βενανζί, αποκάλυψε σε συνέντευξή που παραχώρησε ότι ένας ποδοσφαιριστής πλήρωσε - κατά την περυσινή σεζόν - τον προπονητή της βελγικής ομάδας προκειμένου να παίξει.

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά αποκτά βαρύνουσα σημασία όταν προέρχεται από τα χείλη του ίδιου του προέδρου της Σταντάρ Λιέγης. Ο Μπρουνό Βενανζί σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή, Rien a Foot, αποκάλυψε ότι κατά τη σεζόν 2014-2015, ποδοσφαιριστής της βελγικής ομάδας έδωσε χρήματα στον προπονητή αυτής, προκειμένου να αγωνιστεί.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας από τη Λιέγη δεν αποκάλυψε ούτε το όνομα του ποδοσφαιριστή που χρημάτισε, ούτε αυτό του προπονητή ο οποίος χρηματίσθηκε. Την περυσινή σεζόν, τρεις προπονητές κάθισαν στον πάγκο της βελγικής ομάδας. Ο Γκι Λουζόν, ο Ίβαν Βουκομάνοβιτς κι ο Ζοζέ Ριγκά. Ποιος εκ των τριών ήταν, όμως; Ακόμη και οι ίδιοι οι Βέλγοι, διερωτώνται.

Το κλίμα στην Σταντάρ Λιέγης δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μιας και πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι το οικονομικό έλλειμμα κατά την περασμένη σεζόν ανέρχεται στα 6.000.000 ευρώ.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ