ΒΕΛΓΙΟ

Μαρτίνεθ: "Υπάρχει απογοήτευση"

Belgium's Coach Roberto Martinez looks on prior to the World Cup Group H qualifying soccer match between Belgium and Estonia,  at the King Baudouin Stadium in Brussels on Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgium's Coach Roberto Martinez looks on prior to the World Cup Group H qualifying soccer match between Belgium and Estonia, at the King Baudouin Stadium in Brussels on Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, παραδέχθηκε ότι υπάρχει απογοήτευση από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα (1-1) με την Ελλάδα.

Η Εθνική Ελλάδας με σπουδαία εμφάνιση πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Βελγίου για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά την ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να εκφράζει την απογοήτευσή του.

"Υπάρχει απογοήτευση για το ματς. Με το ταλέντο που έχουμε, πρέπει να δείχνουμε πιο πολλά. Ήμασταν στην ίδια γραμμή στην επίθεση. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να δείξουμε πιο πολλά, περισσότερα από όσα δείξαμε φέτος.

Γι' αυτό υπάρχει απογοήτευση. Ξέραμε τον τρόπο που θα έπαιζαν οι Έλληνες και τους επιτρέψαμε να παίξουν με αυτόν τον τρόπο. Ήμασταν λίγο καλύτεροι προς το τέλος του ματς. Σώσαμε ένα βαθμό και είναι το θετικό της βραδιάς", υποστήριξε ο Ισπανός προπονητής.

Photo credits: AP

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ