ΒΕΛΓΙΟ

Λίκενς: "Βασικός ο Μιραλάς"

Λίκενς: "Βασικός ο Μιραλάς"
INTIME SPORTS

Ο Ζορζ Λίκενς, αφού τόνισε πως η Ελλάδα είναι καλύτερη ομάδα από το Βέλγιο επεσήμανε πως ο Κέβιν Μιραλάς θα αγωνιστεί βασικός στο ματς της Τετάρτης (29/2)

Με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική Ελλάδος, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Βελγίου Ζορζ Λίκενς, ενόψει του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων την Τετάρτη (29/2) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Βέλγος τεχνικός αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 και τόνισε πως αυτό δείχνει πως η ομάδα του Σάντος είναι καλύτερη, ενώ αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει βασικός ο Μιραλάς.

Μεταξύ άλλων ο Ζορζ Λίκενς είπε στην συνέντευξη Τύπου:

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 και της εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ περίμενα ότι θα κάνει ζέστη εδώ, αλλά τελικά δεν κάνει. Έχουμε όμως αύριο ένα καυτό παιχνίδι. Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Ελλάδα, αλλιώς και εμείς θα προκρινόμασταν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Έχουμε ταλέντο και τεχνική, πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και να αποκτήσουμε ισορροπία".

Για τα πλάνα του για το φιλικό είπε: " Σκέφτομαι να κάνω δώρο στον Κέβιν Μιραλάς επειδή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει συνεχώς, και να τον βάλω βασικό. Αντίθετα, θα ξεκουράσω παίκτες που είναι πιο μεγάλοι σε ηλικία, όπως ο Σίμονς".

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ