ΒΕΛΓΙΟ

Διεκδικεί τον Μπουσουφά, θέλει τον Καρέλη η Άντερλεχτ

Διεκδικεί τον Μπουσουφά, θέλει τον Καρέλη η Άντερλεχτ
INTIME SPORTS

Η ολοκλήρωση της πώλησης του Αλεξάντερ Μίτροβιτς στη Νιουκάσλ, σηματοδοτεί την έναρξη των αγορών για την Άντερλεχτ, με τους Μπουσουφά και Καρέλη να έρχονται στο προσκήνιο.

Ο Σέρβος επιθετικός, Αλεξάντερ Μίτροβιτς, ταξίδεψε στο Νιουκάσλ και περνάει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Άντερλεχτ, η οποία θα κοστίσει 20 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά την υπογραφή των εγγράφων, στα ταμεία της Άντερλεχτ θα υπάρχει ένα σεβαστό ποσό, ένα μεγάλο μέρος του οποίου θα διατεθεί για την ενίσχυση της.

Σύμφωνα με τα βελγικά ρεπορτάζ, ο πρώτος στόχος είναι ένας πρώην παίκτης της, ο 30χρονος Μαροκινός επιτελικός χαφ, Μαρκ Μπουσουφά, ο οποίος ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας. Η απόκτηση του εκτιμάται ότι θα κοστίσει 3 εκατομμύρια ευρώ, απομένει, όμως, η απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Επίσης, στην επίθεση προκρίνεται η επιλογή του Νίκου Καρέλη από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει επαφή με τον ποδοσφαιριστή ή την ομάδα του, διότι, προς το παρόν εξετάζεται και ο Ιταλός Στέφαν Οκάκα.

Πάντως, για την επίθεση ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Νιγηριανού στράικερ, Ίμο Εζέκιελ, από την Αλ Αραμπί του Κατάρ.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ