ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Θέλει Αϊμάρ και Σαβιόλα η Ρίβερ

Θέλει Αϊμάρ και Σαβιόλα η Ρίβερ
Αϊμάρ Σαβιόλα

Την επιστροφή των Πάμπλο Αϊμάρ και Χαβιέρ Σαβιόλα στο "Μονουμεντάλ" θα προσπαθήσει να κάνει πράξη η Ρίβερ Πλέιτ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του συλλόγου.

Μεγαλεπήβολα σχέδια έχει ενόψει της νέας σεζόν η Ρίβερ Πλέιτ.

Η ομάδα από την Αργεντινή επιθυμεί αρχικά να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία και το... μενού για μετά προδιαγράφεται άκρως ενδιαφέρον.

Όπως γνωστοποίησε ο Ντανιέλ Μανκούσι, υπεύθυνος επικοινωνίας της Ρίβερ, η ομάδα του ενδιαφέρεται για να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τους Χαβιέρ Σαβιολα και Πάμπλο Αϊμάρ. Οι δύο Αργεντινοί έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στη Ρίβερ, στην οποία υπήρξαν και συμπαίκτες.

Αυτή τη στιγμή αμφότεροι αγωνίζονται στην Μπενφίκα με την οποία έχουν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Οι περιπτώσεις τους δεν είναι εύκολες, αλλά το γεγονός πως δεν έχουν ανανεώσει με τους Λουζιτανούς και η ηλικία τους είναι σύμμαχοι στην προσπάθεια που θα κάνει η Ρίβερ.

Η τελευταία θα στείλει μέσα στις επόμενες μέρες εκπρόσωπο του συλλόγου στη Λισσαβόνα, προκειμένου ν' αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ομάδας και της πλευράς των ποδοσφαιριστών. Αυτό επιβεβαίωσε ο Μανκούσι με δηλώσεις του στη "Diario de Noticias", τονίζοντας, όμως, πως δε γνωρίζει ποιος θα κάνει το ταξίδι για την Ευρώπη από την πλευρά της αργεντίνικης ομάδας.

"Ένας υπεύθυνος θα ταξιδέψει για να μιλήσει με τους δυο τους και να τους πείσει να γυρίσουν στη Ρίβερ τον Ιούνιο. Ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ (Ντανιέλ Πασαρέλα) θέλει να φέρει τους Αϊμάρ και Σαβιόλα στο σπίτι τους. Εξακολουθούμε να μη γνωρίζουμε ποιος θα ταξιδέψει, ίσως να είναι ο Ντανιέλ".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ